Nyheter

Vi bjuder på yoga hela sommaren!

– yoga på takterassen innan frukost

Alla gäster som väljer att bo hos oss en onsdag i sommar får börja torsdagsmorgonen med yoga, helt utan extra kostnad. Externa gäster kan betala för klassen och vara med.

Varje torsdag hela sommaren med start den 25 juni erbjuder The Winery Hotel kostnadsfri yoga till sina gäster. Hotellet, som precis som namnet antyder, har vin i fokus, har utmärkt sig genom flertalet aktiviteter som för samman vinets värld med yoga. Det senaste är alltså möjligheten för hotellgästerna att avsluta sin vistelse med morgonyoga i soluppgången på hotellets rooftop innan frukost.

– Precis som gott kvalitetsvin och vällagad mat är yoga njutning för våra sinnen. Ett perfekt komplement till The Winery Hotels övriga erbjudanden, menar Per Söder från Yogamottagningen.

Klasserna hålls av någon av Yogamottagningens utbildade yogalärare och vid fint väder anordnas den utomhus på takterassen, annars i en lokal inomhus. Med start klockan åtta på morgonen håller klasserna på i en timme varje torsdag fram till den 13 augusti.

För externa gäster som inte bor på hotellet går det bra att ansluta till en kostnad på 200 kronor per tillfälle. Betalas på plats i receptionen.

Text: Sarah Djerf
Publicerat: 9 juni, 2020
Uppdaterad: 2 juli, 2020

Sarah Djerf

Boka rum

Boka guidad tur i vineriet

I vårt vineri kan du följa den nyplockade druvans resa till färdigt vin. Gå en guidad tur i vårt vineri och provsmaka vårt egna vin, Winery Red.

Läs mer & boka