Nyheter

Nu kan du konferera i en takskulptur

Att göra konferensen minnesvärd kan vara en utmaning men i en lokal med en hisnande utsikt är det hur lätt som helst. Nu öppnar The Winery Hotel upp sin takskulptur som mötesrum.

Winery Rooftop är den högst belägna lokalen på The Winery Hotel. Den cyklopformade skulpturen på byggnadens tak är det senaste tillskottet bland nya konferenslokaler på det populära vinhotellet.

– När vi planerade bygget av huset var den här skulpturen ett av de mest diskuterade. Den är ett statement som ger huset en attityd, berättar Jan Söder, designer och delägare av The Winery Hotel.

Med en hisnande utsikt över Brunnsviken och Hagaparken är rummet tänkt för konferenser, styrelsemöten, kreativa möten, vinprovningar och middagar.

– Inredningen domineras av material som ek och järn och jag har hämtat inspirationen från en modern vinkällare. Känslan är lyxig och ombonad.

Intill Winery Rooftop ligger hotellets terrass med uppvärmd pool och takbar som är öppen under sommarhalvåret.

Rummet rymmer max 19 personer i styrelsesittning och har fönster från golv till tak. Bekvämligheter utöver det vanliga erbjuds, bland annat finns här kaffebryggare, garderob och minibar med kylda drycker. Här finns även en 75-tums TV, laddnings-möjligheter i borden för teknisk utrustning samt en musikanläggning med tre olika kanaler att välja mellan.

Text: Sarah Djerf
Publicerat: 13 februari, 2018
Uppdaterad: 21 augusti, 2019

Sarah Djerf

Boka rum

Boka guidad tur i vineriet

I vårt vineri kan du följa den nyplockade druvans resa till färdigt vin. Gå en guidad tur i vårt vineri och provsmaka vårt egna vin, Winery Red.

Läs mer & boka