Nyheter

Möten, måltider och medkänsla

– Specialanpassade möjligheter på The Winery Hotel

Videomöten, avskilda måltider, omsorgsfull desinficering och extra mycket medkänsla. Så har The Winery Hotel anpassat sig för att minska smittspridning och betrygga mötesgästen.

Är ni ett av de många företag som blivit tvungna att avboka er konferens och nu inte kommer framåt i ert arbete? Många hotell och konferensanläggningar har hittat alternativa lösningar som bättre lämpar sig för den rådande situationen. Det kan vara alltifrån enkla åtgärder som att slumpa buffén till mer avancerad möjligheter såsom att hyra ut hela anläggningen till ett enskilt företag.

The Winery Hotel är en av de mötesplatser som tänkt ut lösningar och konkreta åtgärder som kan vara till hjälp för mötesgästen. De erbjuder nu bland annat måltider serverade i separata rum, frukost i färdigpackade påsar och möjligheten att hyra ett eget våningsplan eller hela anläggningen.

– Vi värnar om våra gäster och vill att de ska känna sig trygga hos oss, säger Sarah Djerf marknadschef på The Winery Hotel.

Hon berättar att de följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Dessutom, för att minska risken för smittspridning tvättas och desinficeras hissknappar, betalningsterminaler, stolsryggar, dörrhandtag och andra utsatta ytor kontinuerligt flera gånger varje dag. I övrigt är alla medarbetare strikta med sin handhygien och gäster uppmanas att vara detsamma.

– Genom att tillsammans göra vad vi kan ser vi fram emot att snart kunna återgå till en Corona-fri tillvaro. Tills dess vill vi såklart att våra gäster ska fortsätta att komma hit, mötas och njuta av gott vin och god mat, avslutar hon.

Gör en mötesförfrågan

Du kan enkelt göra en mötesförfrågan online så återkommer vi med ett förslag inom 24 timmar.

Gör förfrågan nu
Text: Sarah Djerf
Publicerat: 13 mars, 2020
Uppdaterad: 16 mars, 2020

Sarah Djerf

Boka rum

Boka guidad tur i vineriet

I vårt vineri kan du följa den nyplockade druvans resa till färdigt vin. Gå en guidad tur i vårt vineri och provsmaka vårt egna vin, Winery Red.

Läs mer & boka