Nyheter

Vinkällarens skatter

– Knip en svåråtkomlig flaska och bli bjuden på middag och hotellövernattning

Domaine de la Romanée-Conti La Tache, Château Lafite, Château Haut Brion, Lignanello… Prestigeviner med upp till 30 års klanderfri lagring har nu uppnått perfekt mognad i vinkällaren på The Winery Hotel och väntar på att få komma upp på bordet. Lyckas du komma över en flaska blir du bjuden på middag och hotellövernattning.

Upplev 90-talet på några av de mest välkända vinslotten i Bordeaux, Bourgogne och Toscana eller sent 80-tal i Champagne. Till alla vinälskares stora förtjusning öppnar nu The Winery Hotel upp några av sina finaste viner.

– Vår vinkällare är både bred och djup. Här trängs toskanskt kvalitetsvin med prestigeviner från de främsta vinhusen i Bordeaux, Bourgogne och Champagne. Viner som får varje vinälskare att rysa till, berättar Linus Forsberg, food and beverage manager på The Winery Hotel.

Château Mouton Rothschild från 1991, Château Lafite från 1995, Château Haut Brion från 1996 och Terreno Lignanello är bara några av de viner som nu läggs ut till försäljning. Vinerna avnjuts på plats och de som lyckas lägga vantarna på en flaska bjuds dessutom på en trerätters middag och övernattning på hotellet.

– Vissa årgångar är just nu helt perfekta att öppnas och vi vill gärna att de kommer upp på borden i restaurangen där de avnjuts på bästa sätt. Därför har vi valt att erbjuda både mat och säng till de som kniper dyrgriparna.

Se vinerna och boka nu

Läs mer och se hela listan på viner som innefattas av erbjudandet.

Text: Tamara Sundstedt
Publicerat: 24 mars, 2020
Uppdaterad: 27 mars, 2020

Tamara Sundstedt

Boka mat & dryck

Boka bord
Boka vinprovning

Boka guidad tur i vineriet

I vårt vineri kan du följa den nyplockade druvans resa till färdigt vin. Gå en guidad tur i vårt vineri och provsmaka vårt egna vin, Winery Red.

Läs mer & boka