Nyheter

Fira nyår på hotell

– starta det nya året med stil

Tänk dig vad skönt det skulle vara att börja året utan stress över att laga nyårsmiddag, köpa bubbel, ordna med festlokal, sovplatser och fyrverkerier. Lösningen är enkel, fira nyår på hotell.

Att fira nyår på hotell innebär total avslappning. Med ett nyårspaket slipper du inte bara fixa nyårssupén på egen hand, du får dessutom krypa ned i en hotellsäng efter festligheterna och börja det nya året med en lyxig hotellfrukost.

På The Winery Hotel i Stockholm skålar du i champagne på taket vid tolvslaget medan du njuter av fyrverkerierna över hustaken. Som gjort för en fantastisk nyårsfest och början på det nya året.

Låt 2021 bli ditt bästa år hittills och starta det med en oförglömlig nyårsafton.

Nyårspaket på The Winery Hotel

I vårt nyårspaket ingår utöver övernattning en nyårssupé i Winery Kitchen med tillhörande vinpaket. Tolvslaget firas på vår takterrass med champagne och en fantastisk utsikt med möjlighet att se fyrverkerier. Firandet fortsätter sedan i lobbyn och vinbaren där en DJ spelar musik under kvällen.

Text: Sarah Djerf
Publicerat: 14 oktober, 2020
Uppdaterad: 14 oktober, 2020

Sarah Djerf

Boka rum

Boka guidad tur i vineriet

I vårt vineri kan du följa den nyplockade druvans resa till färdigt vin. Gå en guidad tur i vårt vineri och provsmaka vårt egna vin, Winery Red.

Läs mer & boka