Nyheter

Årets mest innovativa hotell i White Guide

The Winery Hotel nomineras i kategorin Årets Forward i White Guide Hotel+Bar! En nominering som hyllar innovation. Och, 2018 har sannerligen varit ett år av nytänkande aktiviteter och koncept som dessutom fått uppmärksamhet och spridning både i Sverige och internationellt.

The Winery Hotel nominerades som ett av de mest innovativa hotellen i Sveriges i nya White Guide Hotel + Bar i december. Forward of the Year är ett pris som höjer det hotell som under året visat prov på stor förmåga att tänka nytt genom koncept, smarta lösningar och aktiviteter som sticker ut.

Och, vilket år det har varit på The Winery Hotel!

Konceptet Wine & Design är innovation i dess rena form. Vinproducenten Sofia Ruhne och designexperten Jan Söder har fortsatt att visa på stor kunskap, gediget hantverk och ett avundsvärt engagemang, varje dag.

Recensionen i guiden lyder:

Passionen genomsyrar allt i urbana Toscana

Det röda tegelhuset ligger precis vid E4:an. Bra om du ska till Arlanda eller till de stora evenemangens arena eller Mall of Scandinavia. Men, när du kliver in vill du stanna här. Reception, vineriet med cisterner och fat, sköna sittgrupper, bar, vinotek och vinomat finns direkt innanför dörren. Urban fabrikskänsla – metall, rör, tegel, betong, trä möter säker snygg design. Högt i tak och ofta fullt hus med kompisar på konferens, aw- sällskap och uppsluppna par som vill testa husets toscanska vin som görs bakom glassväggen eller annat noga utvalt. Det var passionen för hotell och vin som sammanförde ägarfamiljerna Söder, med lång hotellerfarenhet, och Ruhne, med vingården Terreno i Toscana. Den råa känslan följer upp i de smart disponerade rummen. Tegel och ljusgrönt (druvgrönt heter det här) i väggar, betong i tak, kork i golv, stora fönster, smart metallkonstruktion med öppen garderob, väl fungerande badrum. Frukost liksom middagar serveras i Winery Kitchen. Italiensk husman serveras på enklare Terreno Deli. Sommartid party på Rooftop Terrace med pool. Boka guidad tur i vineriet eller vinprovning.

Text: Tamara Sundstedt
Publicerat: 12 december, 2018
Uppdaterad: 21 augusti, 2019

Tamara Sundstedt

Boka mat & dryck

Boka bord
Boka vinprovning

Boka guidad tur i vineriet

I vårt vineri kan du följa den nyplockade druvans resa till färdigt vin. Gå en guidad tur i vårt vineri och provsmaka vårt egna vin, Winery Red.

Läs mer & boka