Blogg

Vilket rum ska man välja?

På The Winery Hotel finns det 184 hotellrum och de är uppdelade i olika kategorier beroende på storlek och vad som ingår i rummen. Svårt att välja? Vi har listat vad som skiljer de olika rummen åt.

Rummen är indelade i tre olika kategorier – Deluxe, Superior och Standard. Det som främst skiljer dem åt är storleken på rummet, vilket våningsplan de ligger på, storleken på sängarna och vilka bekvämligheter som ingår.

Vad ingår i de olika rummen?

StandardSuperiorDeluxe
Storlek17-20 kvm20 kvm29-32 kvm
VåningsplanVåning 2 & 3Våning 2, 3, 4 & 5Övre våningarna

Helkaklat badrumJaJaJa
TemperaturregleringJaJaJa
FrukostIngårIngårIngår
WiFiIngårIngårIngår
MinibarJaJaJa
Utility KitNejNejJa
KassaskåpJaJaJa
Tillgång till gymIngårIngårIngår
Tillgång till poolIngårIngårIngår
ArbetsplatsJaJaJa
TV43 tum49 tum49 tum
HårtorkJaJaJa
Strykbräda & strykjärnJaJaJa
Vattenkokare / EspressomaskinVattenkokareEspressomaskinEspressomaskin
Badrock & tofflor
IngårIngårIngår
Fåtölj / loungehörnaFåtöljFåtöljLoungehörna

Bluetooth-högtalareNejJaJa

Deluxe-rum

Våra lyxigaste rum! Deluxe-rummen är belägna högst upp i hotellet och är hotellets rymligaste med en yta på 29-32 kvm. De är utrustade med 180 cm breda sängar från Bed Factory och har fönster från golv till tak med fantastisk utsikt över Brunnsviken eller Arenastaden.

I rummet finns en loungehörna med inredning från Swedese, en espressomaskin och en musikanläggning med trådlös Bluetooth-högtalare.

Här ingår också badrock och tofflor som finns på rummet vid incheckning.

Superior-rum

Superior-rummen är alternativet för dig som vill unna dig lite extra och bo högt upp. Superior-rummen finns i två kategorier – Superior King med en 180 cm säng, eller Superior Twin med 2 st 90 cm sängar.

I dessa rum finns en espressomaskin och en musikanläggning, samt att det ingår badrockar och tofflor.

Standard-rum

Standard-rummen är för er som vill ha komfort, men inte betala något extra. Här finns fyra olika rumstyper som har lite olika sängar:

  • Standard Small – en 140 cm säng
  • Standard King – en 180 cm säng
  • Standard Twin Extra – två 90 cm sängar och en bäddsoffa

Även här ingår badrock och tofflor som finns på rummet vid incheckning.

Standard Twin Extra är det perfekta valet för familjen med plats för två vuxna och två barn. Rumstypen passar också bra för gäster med funktionsnedsättning, då rummet är rymligt och helt anpassat för detta.

Connecting-rum

Några av rummen på hotellet är så kallade connecting-rum. Dessa har en intern dörr mellan rummen som kan låsas upp så att man kan ha två hotellrum, men gå emellan dem. De här rummen är uppskattade av familjer och sällskap där man vill bo tillsammans, men ha större utrymme och fler sängar.

För att få information om tillgänglighet av connecting-rum under er vistelse är det enklast att kontakta oss personligen på e-post reservations@thewineryhotel.se eller ringa på 08-14 60 600.

Text: Tamara Sundstedt
Publicerat: 22 augusti, 2019
Uppdaterad: 10 juli, 2023

Tamara Sundstedt

Boka rum

Boka guidad tur i vineriet

I vårt vineri kan du följa den nyplockade druvans resa till färdigt vin. Gå en guidad tur i vårt vineri och provsmaka vårt egna vin, Winery Red.

Läs mer & boka