Blogg

Sommar på hotell

– 4 svar på hur semestern blir som bäst

Har semesterplanerna gått i stöpet och utlandsresan avbokats? Går hjärnan varm för att hitta ett bra substitut för dig och dina nära och kära? Vilken hemester, staycation eller svemester passar bäst? Kanske är semester på hotell i Sverige någonting för er.

1. Hotellfrukost

Tänk dig bekvämligheten i att alltid ha frukosten uppdukad på morgonen utan att behöva röra ett finger. Att kunna ligga kvar i sköna, rena och nymanglade lakan så länge du vill. På frukostbordet finns dagstidningar, kaffe, färsk frukt, gröt, bröd, yoghurt och allt du kan tänka dig.

2. Ta dagen som den kommer

När dagen börjar väljer du själv om du vill utforska närområdet, besöka sevärdheter och museum i Stockholm city eller bara vara kvar och njuta av hotellet. Kanske finns en takterass med sol, vin och pizza om ni har tur. Ett tips är att bo fler nätter så ni hinner med allt det ovanstående.

3. Checka in, checka ut

Checka ut från vardagens brus och förpliktelser, checka in med dig själv. Få platser är så förknippade med semester som hotell. Det är som om kroppen vet att den ska varva ned så fort man möts av receptionistens leende. Vi behöver alla checka in med oss själva lite då och då för att blicka inåt. Kanske finns det till och med yoga på hotellet ni väljer för er semester.

4. Gör gott och välj det bästa

Tänk på vilket hotell du väljer för semestern. Kanske slår ditt hjärta lite extra för att stötta mindre familjeägda hotell som under den rådande krisen har det lite extra tufft. Kanske gillar du dessutom en mer personlig service och en genuin upplevelse. De sakerna brukar nämligen ofta gå hand i hand.

Sommar på The Winery Hotel

Egentillverkat vin, god mat och en takbar i världsklass. Kom och spendera en eller flera nätter på The Winery Hotel i sommar. Vi har valt ut tre paket som passar alla.

Text: Sarah Djerf
Publicerat: 3 juni, 2020
Uppdaterad: 3 juni, 2020

Sarah Djerf

Boka rum

Boka guidad tur i vineriet

I vårt vineri kan du följa den nyplockade druvans resa till färdigt vin. Gå en guidad tur i vårt vineri och provsmaka vårt egna vin, Winery Red.

Läs mer & boka