Blogg

Hallå där Caroline Wester

Förfrågningarna rullar in från företag och grupper som vill mötas och konferera på The Winery Hotel och det betyder att det är bråda dagar för vingårdsarbetaren Caroline Wester. Här delar hon med sig av sitt bästa tips för en minnesvärd konferens och berättar vilket vin hon helst serverar till hemlagad lasagne.

Vad händer just nu hos dig?
Jag jobbar på inne-sälj vilket är den avdelning som sköter kontakten med gäster som vill komma till oss för att bo eller konferera.
Det har dragit igång ordentligt nu efter sommaren och vi får många förfrågningar. Vi har som policy att svara på allt inom 24 timmar så det är viktigt att vi jobbar snabbt och effektivt. Samtidigt är det fantastiskt roligt att så många företag och grupper väljer att lägga sina möten, konferenser och aktiviteter på The Winery Hotel.

Har du något särskilt tips till de som funderar på att lägga sitt möte här?
Om det är första gången man ska besöka The Winery Hotel är det synd att inte inkludera en guidad tur i vårt vineri med någon av våra sommelierer. Det är en unik upplevelse där man får lära sig hur ett vin blir till från druva till flaska.

Hur kommer det sig att du hamnade här?
Jag har jobbat inom hotellbranschen sedan år 2000. Den här tjänsten fick jag höra talas om av en före detta kollega och chef som tyckte att jag skulle passa bra för den. Jag sökte tjänsten och fick den.

Vad är det bästa med att jobba på The Winery Hotel?
Två saker: konceptet och kollegorna. Konceptet eftersom det är fantastiskt att få jobba på en vingård varje dag. Kollegorna eftersom det är ett härligt gäng som jobbar på The Winery Hotel och jag har verkligen roligt på jobbet varje dag.

Vilket är ditt bästa vintips just nu?
Jag kan varmt rekommendera vingården Terrenos Chianti Classico till en hemlagad lasagne. Så gott!

Om Caroline

Namn: Caroline Wester
Ålder: 42 år
Yrke: Vingårdsarbetare och In-house Sales Manager på The Winery Hotel

Text: Sarah Djerf
Publicerat: 17 september, 2019
Uppdaterad: 17 september, 2019

Sarah Djerf

Boka rum

Boka guidad tur i vineriet

I vårt vineri kan du följa den nyplockade druvans resa till färdigt vin. Gå en guidad tur i vårt vineri och provsmaka vårt egna vin, Winery Red.

Läs mer & boka