Blogg

Fira kärleken med en romantisk weekend

– 5 saker som optimerar hotellvistelsen för dig och din älskling

Är alla dagar Alla Hjärtans Dag för er eller vill ni ta tillfället i akt att fira er kärlek lite extra den 14 februari? Oavsett vad så finns det få saker som är så romantiska som en weekend på hotell. Att byta miljö, pyssla om varandra, äta god mat och dricka gott vin kan göra under för förhållandet årets alla dagar. För att göra hotellvistelsen extra romantisk finns några smarta tips.

 1. Överraskning på rummet
  Be hotellet fixa en flaska champagne eller vin till rummet som står kyld och redo när ni kommer. Kanske vill ni även lyxa till det med en ask chokladpraliner.

 2. Romantisk middag
  Reservera ett bord i restaurangen och be om att få ett som är lite extra romantiskt, avlägset i ett hörn där ni bara har ögon för varandra.

 3. Boka in en aktivitet
  Många hotell har roliga aktiviteter för sina gäster. Kanske kan en runda pingis, en vinprovning eller ett dopp i poolen få er att njuta lite extra.

Boka och betala direkt – få 15% rabatt

Njut av en hotellweekend till bättre pris. Om du bokar minst sju dagar innan och betalar direkt får du 15% rabatt.

Se erbjudandet
 1. Stanna på rummet
  Är ni nykära eller av andra anledningar behöver extra mycket tid för varandra? Spendera hela hotelldygnet i sängen med filmer, serier, vin och pizza.

 2. Ta sovmorgon Förläng hotellvistelsen genom att be om sen utcheckning. På så sätt kan ni sova ut och kanske avsluta dygnet med en härlig brunch eller lunch på hotellet.
Text: Sarah Djerf
Publicerat: 9 januari, 2020
Uppdaterad: 9 januari, 2020

Sarah Djerf

Boka rum

Boka guidad tur i vineriet

I vårt vineri kan du följa den nyplockade druvans resa till färdigt vin. Gå en guidad tur i vårt vineri och provsmaka vårt egna vin, Winery Red.

Läs mer & boka