Blogg

5 saker att göra tillsammans i höst

– en bucket list för ökad gemenskap

Vila ögonen på en vän istället för en skärm och låt gemenskap vara ledordet för den här hösten. Vi har listat fem saker att göra tillsammans med någon eller några du tycker om innan årets slut.

1. Ät mat tillsammans

Lär av italienarna och samlas kring matbordet. Boka in en frukost, brunch, lunch eller middag tillsammans med dina vänner och låt den bli av. Gör en lista över vänner du inte sett på länge men längtar efter och bocka av dem efterhand.

2. Gå på vinprovning

Att tillsammans utmana sina sinnen är både lärorikt och väldigt roligt. Kanske lär ni er något nytt på vinprovningen både om vinerna och om varandra.

3. Åk iväg någonstans

Det behöver inte vara en lång och kostsam resa. Det räcker med att åka till en annan stad, eller kanske stadsdel. Hitta ett hotell som passar dig och ditt sällskap bra och gör det till en minisemester.

4. Träna ihop

Inget är så sammansvetsande som endorfiner. Ta en löptur, en promenad, gå på yoga eller utmana er med en bootcamp i crossfit. Hitta din mest kompatibla träningskompis och kör!

5. Njut av ett äventyr i livserfarenhet

Har du turen att ha en äldre släkting eller bekant? Passa på att njuta av dennes sällskap så mycket du bara kan. Börja med ett samtal och låt det utmynna i det perfekta äventyret. Ingen kan lära dig så mycket som en person som levt länge.

Text: Sarah Djerf
Publicerat: 10 oktober, 2019
Uppdaterad: 10 oktober, 2019

Sarah Djerf

Boka rum

Boka guidad tur i vineriet

I vårt vineri kan du följa den nyplockade druvans resa till färdigt vin. Gå en guidad tur i vårt vineri och provsmaka vårt egna vin, Winery Red.

Läs mer & boka