Servispersonal till Terreno Kitchen

I Terreno Kitchen står vinet i fokus. Här lagas maten med vinets karaktär i åtanke och gästerna får en upplevelse där samspelet mellan smakerna i vin och mat når toppklass.

Om tjänsten

Som servis hos oss serverar du viner från vår toscanska vingård Terreno men även från hela världen, av olika årgångar och typologier - alltifrån mogen bordeaux från kända vinslott till småproducenter få känner till.

Tjänsten är på deltid och innefattar både kvälls- och helgarbete.

Tillträde och lön enligt överenskommelse.

Vem är du?

  • Du har en utåtriktad personlighet och älskar att ge service av bästa kvalitet
  • Du har ett brinnande intresse för mat och vin
  • Du tycker om utmaningar och är lösningsorienterad
  • Du är en omtyckt kollega

Meriterande är om du har erfarenhet av servisyrket på den här nivån och är van att ge service i toppklass.

Varför ska du välja att jobba på The Winery Hotel?

På The Winery Hotel är vi alla vingårdsarbetare oavsett arbetsuppgifter. Att vara en del av Winery-familjen innebär en hel del fördelar:

  • Här får du chansen att utveckla din kunskap om vin och service tack vare kontinuerliga utbildningar och coachning av teamet.
  • I september varje år kommer druvor från vår vingård i Toscana. Vi är alla med och sorterar, rensar och lär oss om hur ett vin blir till. Det är årets höjdpunkt på vingården.
  • Vi har även en vingård i Toscana, Terreno, som vi jobbar väldigt nära. Det tar sig uttryck i besök, utbyten och utbildningar.

Sök tjänsten

Skriftliga ansökningar med CV skickas till: julia.levin@thewineryhotel.se senast den 30 mars 2022.

Intervjuer sker löpande så vänta inte för länge. Om vi hittar rätt person så kan anställningen påbörjas innan ansökningstidens slut.

Välkommen med din ansökan!

Om The Winery Hotel

Med egen vinproduktion på hotellet erbjuds här ett unikt sätt att bo, njuta och mötas med vinet i fokus. En arbetsplats där samspelet mellan mat och vin står i fokus i en miljö där designen är genomtänkt in i minsta detalj. Hotellet har, utöver hotellrum, två restauranger, flertalet konferenslokaler, vinbar och en takterass med pool och bar.

www.thewineryhotel.se

Boka rum

Boka guidad tur i vineriet

I vårt vineri kan du följa den nyplockade druvans resa till färdigt vin. Gå en guidad tur i vårt vineri och provsmaka vårt egna vin, Winery Red.

Läs mer & boka