Servispersonal till Winery Kitchen

I Winery Kitchen står vinet i fokus. Här lagas maten med vinets karaktär i åtanke och gästerna får en upplevelse där samspelet mellan smakerna i vin och mat når toppklass.

Om tjänsten

Som servis hos oss serverar du viner från vår toscanska vingård Terreno men även från hela världen, av olika årgångar och typologier - alltifrån mogen bordeaux från kända vinslott till småproducenter få känner till. Dessutom får du chansen att utveckla din kunskap om vin och service tack vare kontinuerliga utbildningar och coachning av teamet.

Tjänsten är på deltid och innefattar både kvälls- och helgarbete.

Tillträde och lön enligt överenskommelse.

Vem är du?

· Du har en utåtriktad personlighet och älskar att ge service av bästa kvalitet

· Du har ett brinnande intresse för mat och vin

· Du tycker om utmaningar och är lösningsorienterad

· Du är en omtyckt kollega

Meriterande är om du har erfarenhet av servisyrket på den här nivån och är van att ge service i toppklass.

Sök tjänsten

Skriftliga ansökningar med CV skickas till: linus.forsberg@thewineryhotel.se

Intervjuer sker löpande så vänta inte för länge. Om vi hittar rätt person så kan anställningen påbörjas innan ansökningstidens slut.

Välkommen med din ansökan!

Om The Winery Hotel

Med egen vinproduktion på hotellet skapas ett helt nytt sätt att bo, njuta och mötas med vinet i fokus. En unik arbetsplats där samspelet mellan mat och vin står i fokus tillsammans med den unika designen. Hotellet har 184 rum, restaurang, konferenslokaler, vinbar, takbar och en deli.

www.thewineryhotel.se

Boka rum

Boka guidad tur i vineriet

I vårt vineri kan du följa den nyplockade druvans resa till färdigt vin. Gå en guidad tur i vårt vineri och provsmaka vårt egna vin, Winery Red.

Läs mer & boka