Blogg

Fira midsommar på hotell

– njut på stans skönaste rooftop

Blommiga sommarklänningar, kransar i håret, glittrande vatten, sill, nubbe och dans kring stången. Kanske är det så som du föreställer dig det perfekta midsommarfirandet. Men, det går även bra att fira i stan, på hotell till exempel.

Fira en alternativ midsommar i stan i år. Undvik planeringsstressen och njut av en skön weekend med vänner, gott vin, god mat och kanske ett dopp i poolen istället.

The Winery Hotel är ett hotell men även en vingård. Här finns ett fullt utrustat vineri där det egna vinet tillverkas, både rött och rosé. Vinprovningar och guidade turer anordnas dagligen.

Dessutom ägs hotellet av familjen Ruhne som även har vingården Terreno i Toscana. Därav den genuina vingårdskänslan och kunskapen om ekologiskt hantverksvin som genomsyrar i hela huset.

Högst upp på taket stoltserar Winery Rooftop Terrace takterrassen med bar, pool, musik, servering av lättare fingerfood och såklart massor av gott vin.

Kanske är det just där med ett glas rosé i handen som midsommarafton i stan firas allra bäst?

Text: Tamara Sundstedt
Publicerat: 9 juni, 2023
Uppdaterad: 13 juni, 2023

Tamara Sundstedt

Boka mat & dryck

Boka bord
Boka vinprovning

Boka guidad tur i vineriet

I vårt vineri kan du följa den nyplockade druvans resa till färdigt vin. Gå en guidad tur i vårt vineri och provsmaka vårt egna vin, Winery Red.

Läs mer & boka