Blogg

Byt vardag mot vingård

– semesterkänsla på hemmaplan mitt i veckan

Vi ser fram emot att ta hand om er mitt i veckan och sätta guldkant på vardagen. Vi har precis släppt nya årgångar från vår vingård i Toscana, poolen på vår rooftop terrace är öppen och en ny sommarmeny serveras i Winery Kitchen.

Överraska någon du tycker om med en staycation mitt i veckan. Prova vår nya sommarmeny i Winery Kitchen, där eleganta rätter kombineras på ett kreativt sätt med hantverksviner från vår gård Terreno, i Toscana, och från andra delar av världen. Ta ett dopp i poolen på vår rooftop terrace på kvällen, sov i fluffiga sängar och på morgonen väntar en rik frukostbuffé och nybryggt kaffe i matsalen. Vi ser fram emot att ta hand om er på bästa sätt.

Under våren erbjuder vi ett bra pris på vardagar.

Rum och frukost

I alla rumsbokningar ingår frukost, tillgång till poolen på taket samt gym. Det passar er som föredrar flexibilitet. Ni kan senare bestämma om ni vill äta i restaurangen eller inte.

Pris

Från 725 kr per person i dubbelrum. Gäller vardagar, måndag till torsdag, under våren 2021.

Boka rum nu.

Paketet Terreno Weekday Deal

Det här paketet ger er tillgång till hela hotellet, inklusive pool, gym och takterrass. På kvällen njuter ni av en tvårätters middag i restaurangen serverad med ett glas utvalt vin från vår vingård Terreno i Toscana. Vistelsen avslutas med hotellets rikliga frukostbuffé.

Pris

Från 1475 kronor per person i dubbelrum. Gäller vardagar, måndag till torsdag.

Läs mer och boka.

Hjärtligt välkomna!

Text: Tamara Sundstedt
Publicerat: 21 april, 2021
Uppdaterad: 18 maj, 2021

Tamara Sundstedt

Boka mat & dryck

Boka bord
Boka vinprovning

Boka guidad tur i vineriet

I vårt vineri kan du följa den nyplockade druvans resa till färdigt vin. Gå en guidad tur i vårt vineri och provsmaka vårt egna vin, Winery Red.

Läs mer & boka