Italiensk brunch
i Terreno Deli

– en söndagsvana all' italiana

Att på söndagar samlas kring väldoftande mat tillsammans med familj och vänner är en del av den italienska kulturen. Få vanor är så härliga som den här.

I Terreno Deli serveras italiensk brunch varje söndag och stämningen är lättsam, uppsluppen och vänlig. Här kan ni njuta av italienska ostar, charkuterier, grillade grönsaker, sallader, pasta och pizza.

För de som vill serveras gott vin och brunchdrycker såsom till exempel den italienska drinken Mimosa med färskpressad apelsinjuice och prosecco. Självklart finns även goda alkoholfria drycker.

Så samla familjen för en italiensk söndag hos oss eller gör det till en vana, en vana all'italiana.

Tider för brunchen

Brunchen har öppet varje söndag mellan klockan 11:00-16:00.

Pris

Brunchen kostar 345 kronor per person. Barn under 3 år äter gratis, därefter 10 kronor för varje fyllt år upp till 12 år (9 år kostar 90 kr, 10 år kostar 100 kr et.c.).

Nyhet! Boka Late Brunch mellan 14:30-15:00 så betalar du bara 245 kronor.

Boka bord

Boka era platser på söndagsbrunchen direkt här online.

Boka online nu

Frågor & svar

Kan man boka bord i Terreno Deli?

För lunch och middag tar vi inte bordsbokningar i Terreno Deli, men för brunchen gör vi det.
Ni kan enkelt boka bord för brunchen direkt online.

Vad är det på menyn på brunchen?

Den består av en buffé välfylld med olika typer av italiensk mat. Här kan ni hitta alltifrån varma italienska grytor med polenta, vällagade pastarätter och pizza till ett stort urval av sallader, grönsaker, ostar och charkuterier.

Kan jag ge bort brunch som presentkort?

Att ge bort en brunch är en väldigt uppskattad present. Hos oss kan du köpa presentkort för att ge bort en brunchupplevelse. Du kan antingen köpa presentkortet direkt online, eller genom att besöka oss i receptionen på hotellet.

Finns det parkering?

Vi erbjuder 128 parkeringsplatser i samarbete med Easypark - en del utomhus och en del i vårt egna garage. Mellan 11.30-14.00 är det gratis parkering, alternativt går det att betala för en längre parkering i receptionen. Vi har fyra parkeringsplatser med laddstolpar för elbilar och laddhybridsbilar. Betalning görs enklast med Easypark-appen - använd områdeskod: 7567. Annars går det bra att betala i receptionen.

Behöver jag bo på hotellet för att äta brunch?

Nej, ni kan självklart besöka Terreno Deli och brunchen även om ni inte bor på hotellet.

För mig som är vegetarian?

För dig som är vegetarian finns ett stort urval av god italiensk mat som är naturligt vegetarisk samt ostar och sallader.

Boka rum

Boka guidad tur i vineriet

I vårt vineri kan du följa den nyplockade druvans resa till färdigt vin. Gå en guidad tur i vårt vineri och provsmaka vårt egna vin, Winery Red.

Läs mer & boka