Fira påsk på en vingård

Är ni långlediga i påsk och har blivit tvungna att ställa in resplanerna? Att stanna kvar i Sverige behöver inte vara mindre njutningsfullt. Unna er en hotellweekend utöver det vanliga – en vingårdsupplevelse i Stockholm.

Påsken har flera röda dagar vilket gör det lätt att ta långledigt. Ett utmärkt tillfälle för en njutningsfull upplevelse. På The Winery Hotel finns något för alla livsnjutare, stora som små.

I lobbyn finns egen tillverkning av vin där hantverket bakom flaskan kan följas under en guidad tur och vinprovning. I restaurangen serveras vin och mat i perfekt kombination och på taket finns en pool som är uppvärmd till 30-35 grader året runt. På gångavstånd hittar ni Mall of Scandinavia, Skandinaviens största shoppingcenter, med bland annat IMAX biosalong, minigolf, shuffleboard och bowling.

Terreno är The Winery Hotels vingård i Toscana och härifrån hämtas mycket av inspirationen till alla delar av hotellet – vinet, maten, inredningen och hela känslan. På så sätt blir ett besök på The Winery Hotel lite som en vingårdsupplevelse, i Stockholm.

Ingår alltid när du bokar via oss

Frukostbuffé
Tillgång till rooftop pool
Fritt WiFi
Fri tillgång till gym

Taste of Terreno - populärt paketerbjudande

Taste of Terreno är ett av våra mest populära paket. Med Toscanas vinfält, böljande vidder och vingården Terreno som inspiration får ni här en upplevelse där smaker, dofter och personlig service genomsyras av kärleken till allt det goda i livet – la dolce vita.

Paketet Taste of Terreno erbjuds under hela påskveckan. Den perfekta upplevelsen för hela familjen i påsk!

INGÅR I PAKETET

  • Övernattning
  • Trerättersmeny med tillhörande vinpaket*
  • Frukostbuffé
  • Fri parkering

* Paketet inkluderar middag och vinpaket för vuxna. Barnens mat och dryck beställs och betalas på plats. Vegetariskt alternativ finns.

BOKA NU

Så ingår allt detta:

  • Gratis frukost
  • Gratis WiFi
  • Gratis tillgång till gym & pool


Eller ring oss direkt +46(0)8 14 60 00

Stanna längre och få upp till 30% rabatt

Spendera flera dagar eller hela påsken hos oss. Ju längre du stannar desto bättre pris. Bo 2 nätter och få 20% rabatt eller bo 3 nätter och få 30% rabatt.

Erbjudandet aktiveras automatiskt när du söker på en vistelse som är två nätter eller längre.

Boka rum

Boka guidad tur i vineriet

I vårt vineri kan du följa den nyplockade druvans resa till färdigt vin. Gå en guidad tur i vårt vineri och provsmaka vårt egna vin, Winery Red.

Läs mer & boka