Är du vår nästa runner till Winemakers Bar?

Med egen vinproduktion på hotellet skapas ett helt nytt sätt att bo, njuta och mötas med vinet i fokus. På The Winery Hotel erbjuds du en unik arbetsplats där samspelet mellan mat och vin står i fokus tillsammans med den unika designen. Hotellet har 184 rum, restaurang, konferenslokaler, vinbar, takbar och en deli.

På din nya arbetsplats Winermakers Bar arrangerar vi dagligen vinprovningar och guidade turer i vineriet samtidigt som vi levererar en hög service och mycket kunskap i vinbaren.

I hotellets vineri produceras två viner från druvor som transporteras från Toscana direkt efter skörd – Winery Red och Black Bottle Rosé. Till hotellet hör även vingården Terreno i Toscana som ägs av familjen Ruhne.

Förutom våra egna viner representerar vi hantverk från jordens alla hörn. Med våra vinomater (vinautomater) har gästerna en unik möjlighet att prova ett stort antal viner i sin egen takt med hjälp av ett kort som fylls på med valfri summa.

Vad innebär rollen som Runner i Winemakers Bar?

Alla som kommer till oss ska kunna mer om vin när de lämnar hotellet, än de gjorde när de anlände. Det är där Winemakers Bar kommer in i bilden. Det är du som får arbetet i baren att flyta och ser till att det alltid är ordning och reda i lobbyn samtidigt som du alltid är lyhörd för våra gästers behov. I jobbet ingår även att packa upp leveranser och förbereda vinprovningar och andra arrangemang.

Vem är du?

  • Att ge bästa möjliga service är en självklarhet för dig
  • Du är ödmjuk och värdesätter din och dina kollegors kunskaper
  • Du är snabb och effektiv
  • Du är intresserad och vill lära dig mer om vin

Vad får du av oss?

  • Ständig vidareutbildning både från head sommelier, barchef och våra ägare
  • En stor påverkan på din egen arbetssituation

Du rapporterar till Bar Manager. Intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan. Om du är rätt person så kan anställning komma att ske innan ansökningstiden löpt ut.

Endast skriftliga ansökningar med CV till: Per.Salomonsson@thewineryhotel.se

Tillträde och lön enligt överenskommelse.

Tjänsten är på deltid och innefattar både kvälls- och helgarbete.

Välkommen med din ansökan!

www.thewineryhotel.se

Boka rum

Boka guidad tur i vineriet

I vårt vineri kan du följa den nyplockade druvans resa till färdigt vin. Gå en guidad tur i vårt vineri och provsmaka vårt egna vin, Winery Red.

Läs mer & boka