Conference and Event Coordinator

Är du på jakt efter ett nytt spännande jobb? Just nu söker vi efter en person som vill jobba med att detaljplanera och genomföra konferenser och event på The Winery Hotel. Tjänsten är ett vikariat på 12 månader. Välkommen med din ansökan.

Vi ser gärna att du som söker 

Har erfarenhet och kunskap av att detaljplanera och genomföra konferenser och event.

Har flerårig erfarenhet från att jobba på en konferensavdelning och gärna erfarenhet av mat- och dryckesförsäljning  samt tidigare har jobbat med något hotelldatasystem, gärna Suite8 eller Opera.

Är ansvarstagande, engagerad och strukturerad. Att vara proaktiv, flexibel och serviceinriktad är en självklarhet för dig. Du tar ett stort ansvar, är lösningsorienterad och har ett kommersiellt driv. 

Är van vid att jobba självständigt, men även i grupp, och kan jobba kvällar och helger om det behövs.

Har en stor social kompetens då du kommer att ha mycket kontakt både internt och externt.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Detaljplanera konferenser via telefon och mejl.
  • Jobba aktivt med merförsäljning till våra konferenser.
  • Vara länken mellan hotellets olika avdelningar så att allt fungerar smidigt för våra konferensdeltagare. 
  • Ansvara för att hotellets konferenser blir korrekt debiterade och fakturerade.
  • Räkna ut och godkänna konferensavdelningens provisioner.
  • Visningar av hotellet för våra kunder.
  • Tjänsten ingår i Commercial-avdelningen och rapporterar till Inhouse Sales Manager.

Om The Winery Hotel

The Winery Hotel är Sveriges första urban winery hotel.

Med egen vinproduktion på hotellet skapas ett helt nytt sätt att bo, njuta och mötas med vinet i fokus. På The Winery Hotel kan gästerna förvänta sig vinupplevelser utöver det vanliga. Förutom egen import från de förnämsta vinhusen kommer vårt eget vineri att utveckla ett helt nytt vin. Gästerna får möjlighet att ta del av vintillverkningens alla steg från det att druvan skördas i Toscana till färdigt vin på hotellet.

The Winery Hotel öppnade i januari 2016 och erbjuder 184 hotellrum. På hotellet finns även en konferens- och eventavdelning, Terreno Deli, Vinbar och Winery Kitchen. Det egna vineriet är hotellets hjärta och präglar såväl arkitektur som inredning. Med tegelklädda väggar och fönster från golv till tak bildar hotellet ett självklart landmärke.

Vi erbjuder en unik arbetsplats där samspelet mellan mat och vin står i fokus tillsammans med den unika designen. Vi är en grupp av initiativrika medarbetare som skapa upplevelser för våra gäster och kollegor.

Varaktighet

Föräldravikariat på cirka 1 år.

Arbetstid

Heltid.

Villkor

Tillträde enligt överenskommelse. Sista ansökningsdag 31 mars 2019. Intervjuer sker löpande. Tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden går ut. 

Ansökan

Välkommen med din ansökan till caroline.wester@thewineryhotel.se

Boka rum

Boka guidad tur i vineriet

I vårt vineri kan du följa den nyplockade druvans resa till färdigt vin. Gå en guidad tur i vårt vineri och provsmaka vårt egna vin, Winery Red.

Boka nu