Sommelier till vinbaren på The Winery Hotel

I Winemakers Bar på The Winery Hotel står vinhantverk i fokus. Belägen i direkt anslutning till det egna vineriet arbetar du här nära vinframställning på ett helt unikt sätt.

Om tjänsten

När du jobbar i vinbaren på The Winery Hotel serverar du vin tillverkat på plats i hotellet, vin från vår toscanska vingård Terreno och vin från särskilt utvalda hantverksproducenter från hela världen. I arbetet ingår även att hålla vinprovningar och att guida nyfikna hotellgäster i hur ett vin blir till i vineriet.

Du får chansen att utveckla din kunskap om vin och service tack vare kontinuerliga utbildningar och coachning av teamet.

Tjänsten är på heltid och innefattar både kvälls- och helgarbete.

Tillträde och lön enligt överenskommelse.

Vem är du?

· Du har en utåtriktad personlighet och älskar att ge service av bästa kvalitet

· Du har ett brinnande intresse för vin och relevant utbildning inom ämnet

· Du tycker om utmaningar och är lösningsorienterad

· Du är en omtyckt kollega

Meriterande är om du har erfarenhet från vinbar och är van att ge service i toppklass.

Sök tjänsten

Skriftliga ansökningar med CV skickas till: linus.forsberg@thewineryhotel.se

Intervjuer sker löpande så vänta inte för länge. Om vi hittar rätt person så kan anställningen påbörjas innan ansökningstidens slut.

Välkommen med din ansökan!

Om The Winery Hotel

Med egen vinproduktion på hotellet skapas ett helt nytt sätt att bo, njuta och mötas med vinet i fokus. En unik arbetsplats där samspelet mellan mat och vin står i fokus tillsammans med den unika designen. Hotellet har 184 rum, restaurang, konferenslokaler, vinbar, takbar och en italiensk trattoria.

www.thewineryhotel.se

Boka rum

Boka guidad tur i vineriet

I vårt vineri kan du följa den nyplockade druvans resa till färdigt vin. Gå en guidad tur i vårt vineri och provsmaka vårt egna vin, Winery Red.

Läs mer & boka