Nu kan du gifta dig på en vingård - i Stockholm

Går du i bröllopstankar men hittar inte vad du söker? Då är kanske ett bröllop på en vingård någonting för dig. 

Att gifta sig på en vingård är mångas dröm men få förunnat. På The Winery Hotel i Solna blir drömmen om ett urbant bröllop i vingårdsmiljö verklighet.

– Vi har anordnat bröllop på vår vingård i Toscana under lång tid och det är såklart helt underbart. Ett problem för många är dock att få ner alla släktingar och vänner till Italien, berättar Sofia Ruhne som gör vin på vingården Terreno i Toscana tillika delägare i The Winery Hotel. 

Nu lanserar den urbana vingården The Winery Hotel ett helt nytt bröllopskoncept med skräddarsydda bröllopspaket innefattande alltifrån bröllopsmiddag, bröllopsfest till bröllopsnatt och bröllopsresa. 

– Brudparet kan ju sedan åka på bröllopsresa till oss på vingården i Toscana så får man hela paketet. 


På vingården i Solna hämtar de öppna, luftiga interiörerna sin inspiration från Brooklyns ombyggda fabriker och Toscanas anrika vingårdar. Med ett vineri som pulserande hjärta får bröllopsfesten en speciell känsla där urban vingård möter smakfull design.

– Närmare ett vingårdsbröllop än såhär kan man inte komma i Stockholm, menar Sofia Ruhne. 

 

Låt oss förverkliga er dröm om ett urbant bröllop på en vingård. Läs mer här

Boka rum

Boka guidad tur i vineriet

I vårt vineri kan du följa den nyplockade druvans resa till färdigt vin. Gå en guidad tur i vårt vineri och provsmaka vårt egna vin, Winery Red.

Boka nu