Nu öppnar Terreno Deli igen

Den italienska trattorian Terreno Deli är The Winery Hotels sydligaste hörn. Som en tårtbit av Toscana njuter här gästerna av familjär stämning och matlagning med känsla. Till de trogna matgästernas stora glädje, öppnar den igen efter en sommar på hotellets tak. Nu med fler sittplatser och uppdaterad meny.

 

Nu öppnar Terreno Deli igen – med en uppdaterad meny med ännu mer fokus på Toscana än tidigare. Viljan att kunna få fler att njuta av den italienska känslan har resulterat i en utbyggnad med cirka tjugo nya platser. 

– Terreno Deli, är och har ända sedan öppning varit en plats där Italien finns i varje vrå. Känslan är som på en trattoria i Toscana – dofterna, stämningen, maten, vinet och människorna, berättar Pedro Pimentel, kock på Terreno Deli. 

– Många kommer in och bara pratar med oss som jobbar här, ger oss en kram eller puss på kinden. Våra många stammisar är här minst en gång i veckan och när de går förbi tittar de alltid in för att hälsa. Det är en ärlig relation. Vi bryr oss om varandra, på riktigt. 

Han berättar att de inte haft ett enda klagomål på maten sedan öppning och att det är väldigt tacksamt att jobba med så nöjda gäster.

– Vi kockar är väldigt känsliga och här lagar vi mat med mycket känsla. För att kunna göra det bra behöver man gästerna. Deras positiva uppmärksamhet hjälper oss att göra vårt jobb ännu bättre. Det är tack vare dem som vi kan laga god mat, menar han. 

Terreno Deli är kvarterskrogen som även är en del av två vingårdar – The Winery Hotel i samma byggnad och Terreno i Chianti Classico-distriktet i Toscana. Hotellets toskanska identiteten får här, till fullo, leva ut. 

– Den nya menyn är mer toscansk än någonsin. Som på en trattoria på torget i Greve in Chianti. Okomplicerad, äkta och väldigt god. 

Boka rum

Boka guidad tur i vineriet

I vårt vineri kan du följa den nyplockade druvans resa till färdigt vin. Gå en guidad tur i vårt vineri och provsmaka vårt egna vin, Winery Red.

Boka nu