Gör konferensen till en oförglömlig upplevelse!

”Alltså maten, den fina miljön och vinet!”

”Jag glömmer aldrig vårt möte på The Winery Hotel.”

”Sängen var fantastisk!”


Studier visar att minne, kreativitet och koncentration påverkas av platsen vi befinner oss på. Kanske är det därför som konferensgästerna på The Winery Hotel är så nöjda. 

 – Design är en av grundpelarna på The Winery Hotel. Känslan man får när man kommer hit är en viktig del av hela upplevelsen, inte minst för våra konferensgäster, menar Jan Söder, designer på The Winery Hotel. 

Han förklarar att tanken bakom utformandet av miljön i alla delar av huset är att föra samman det urbana med det lantliga, det industriella Brooklyn och den toskanska landsbygden. Dessutom har alla hotellets sju konferenslokaler inretts för att ge en extra behaglig känsla som både inspirerar och ökar koncentrationen. 

– Miljön är viktig och inte bara designen. Husets atmosfär färgas såklart även av hantverket i vineriet och det faktum att faktiskt befinna sig på en vingård ger den där speciella känslan av bubblande aktivitet. 

Han menar att ett möte på The Winery Hotel innebär en ny upplevelse som lockar in tankarna i nya banor och inspirerar till framgångsrika insatser. 

– Vi har flera mötes- och eventlokaler i olika storlekar som uppfyller olika behov och önskemål. Mat och vin är vår specialitet och något vi ofta får beröm för.  

Förra året nominerades restaurangen Winery Kitchen till Årets Dryckesupplevelse i White Guide och här ligger fokus på mat och dryck i kombination. Vin likväl som högkvalitativa alkoholfria alternativ. 

– Många konferensgäster uppskattar även ett besök i vineriet, där det egna vinet tillverkas, för att lära sig mer om hantverket bakom en flaska vin tillsammans med någon av våra duktiga sommelierer. 

Vinprovning, vin- och matquiz, ostprovning och yoga är några av de aktiviteter som kan inkluderas i ett konferenspaket på The Winery Hotel. 

– Kanske är det en kombination av miljö, mat, vin och roliga aktiviteter som är receptet till en bra konferensupplevelse. Sen ska man aldrig underskatta känslan av att sova i en skön hotellsäng, avslutar Jan Söder. 

Boka rum

Boka guidad tur i vineriet

I vårt vineri kan du följa den nyplockade druvans resa till färdigt vin. Gå en guidad tur i vårt vineri och provsmaka vårt egna vin, Winery Red.

Boka nu