Winery Store – butiken som höjer hotellupplevelsen

Butiken i lobbyn på hotellet The Winery Hotel i Solna tar nu steget längre med ett utökat sortiment och en helt ny shop på webben. 

– Vi vill ge våra gäster möjligheten att ta med sig hotellkänslan hem, säger Jan Söder, designer och delägare i hotellet. 

I butiken kan man hitta alltifrån väldoftande spaprodukter, lyxiga morgonrockar och ljus med doft av riesling till intressanta böcker, en flaska riktigt god olivolja och fint förpackad hantverkschoklad. Självklart finns här också ett stort urval vinrelaterade produkter, såsom glas tillverkade av gamla vinflaskor och ljushållare speciellt framtagna för att passa i halsöppningen på en urdrucken butelj och klassiska korkskruvar.  Men, den gemensamma faktorn för allt som säljs i butiken är den höga nivån på både design och kvalitet. 

– Genom väl utvalda föremål kan gästerna nu njuta av vår uppmärksammade industriella elegans även hemma och köpa med sig presenter till nära och kära.

Utöver det utökade sortimentet lanseras butiken nu även online. En webbshop som gästerna kan utnyttja både innan sin vistelse, på plats och när längtan efter The Winery Hotel blir för stor, väl hemma igen. 

– Man kan till exempel höja hotellupplevelsen ännu ett steg genom att redan innan man kommer fram se till att en flaska vin, spaprodukter och andra stämningshöjare finns på plats på rummet vid ankomst.

Winery Store är ännu ett steg mot den ultimata hotellupplevelsen.

Boka rum

Boka guidad tur i vineriet

I vårt vineri kan du följa den nyplockade druvans resa till färdigt vin. Gå en guidad tur i vårt vineri och provsmaka vårt egna vin, Winery Red.

Boka nu