Nu öppnar Winery Rooftop Terrace för säsongen

Den 18 maj är det dags för årets säsongsöppning av takbaren Winery Rooftop Terrace. Med svindlande utsikt, egentillverkat vin, pool och skön musik välkomnas gäster varje dag hela sommaren. 

Med solen kommer suget efter uteserveringar och rosévin. Nu öppnar Winery Rooftop Terrace högst upp på taket på The Winery Hotel i Solna strax utanför Stockholm.
– Rooftop Terrace är den perfekta platsen för en avslappnande dag med sol, bad, gott vin och god mat, säger Jan Söder designer och en av ägarna till The Winery Hotel.
Han berättar att designen på taket följer ledorden: industriell elegans, som för tankarna till en rooftop i New York.
Precis som förra året kommer det även i år att finnas möjlighet att hyra dagrum för de badsugna gästerna som inte redan bor på hotellet. 
– Det var en riktig succé förra året och vi märkte hur många valde att spendera en dag här som en minisemester under sommaren. I år har vi dessutom utökat menyn med frestande god italiensk streetfood som passar perfekt till våra viner, säger han.
Varje fredag anordnas dessutom Winery Soul Sessions där speciellt utvalda DJ’s kryddar stämningen lite extra. Det är Sandra Bergman, alias Choco Canel, som tillsammans med hotellet tagit fram konceptet. 
– Vi vill skapa en somrig och positiv känsla - tänk takfest i New York - med gungande soul, funk och annat, strömmande ur högtalarna. Vi hoppas att fler ska upptäcka vilken fantastisk plats terrassen är, säger hon. 


Den 18 maj är det öppningsfest och alla är välkomna från klockan 17.00. Missa inte det!


Information och öppettider för baren (taket är alltid öppet)
18 maj - 9 juli
Måndag till söndag kl. 15.00-22.00
9 juli-13 augusti
Måndag till söndag kl. 11.00 - 24.00 
Winery Soul Sessions 
Varje fredag från den 18 maj fram till mitten av augusti, med uppehåll i juli.

Boka rum

Boka guidad tur i vineriet

I vårt vineri kan du följa den nyplockade druvans resa till färdigt vin. Gå en guidad tur i vårt vineri och provsmaka vårt egna vin, Winery Red.

Boka nu