Förfest med Ann Söderlund och Anitha Clémence - 23 november


Ann och Anitha, kända från bland annat podden Lillelördag gästar den 23 november The Winery Hotel med sin show “Förfest med Ann & Anitha – the point of no return”. Dessutom kommer skönsjungande Julia Frej som gästartist.

Sätt guldkant på kvällen


Varför inte unna dig det där lilla extra en kväll som denna? Till er som kommer på showen har vi tagit fram erbjudanden till kompispris:

1. Slipp köa i pausen
Förbeställ vin i pausen 85 kr (ord. pris 95 kr). Beställ här

2. Stanna på någonting litet
Ost, chark & ett glas vin efter showen 265 kr (ord. pris från 300 kr). Beställ här

3. Stanna på middag och övernattning - boka vårt "Förfest Showpaket"
Trerätters middag med vinpaket -- inkl övernattning. från 1365 kr/pp . I paketet ingår:

- Övernattning i dubbelrum (enkelrum går att boka)
- 3-rätters middag i Winery Kitchen med vinpaket
- Frukostbuffé
- Wifi
- Fri tillgång till vårt gym


*För enkelrum och annan rumstyp blir priset ett annat

För att boka detta klicka här. Fyll i datum (23 november) och skriv in kampanjkoden "FORFEST2018" för att komma åt detta specialpaket. Stöter du på problem hjälper vi dig gärna. Du når oss på reservations@thewineryhotel.se eller 08-14 60 00. 

Om showen

Om showen: Alla gör det. Ibland flera gånger i veckan. Ja vi snackar så klart om förfesten. Festen som är före festen. Kanske livets mest lyckliga fest mellan dopet och begravningskaffet. 

“Temat kan ses som en metafor för oss som generation. Om vi ser förfesten som en metafor för livets ungdom och att efterfesten mest handlar om barn, karriär och 40-årskriser, så inser man ju att det hade varit roligare att stanna kvar och spela ölpong och svepa hotshots”, säger Anitha Clémence, tidigare Schulman.

“Jag som är lite mer ”seriös” och älskar att rota i den kvinnliga historien tycker att det har varit underbart att få dyka ner i tjejernas partyhistoria och ställa mig frågan, “Hur förfestade vi i grottan liksom och var kaffet 1700-talets kokain?” Jisses! Redan på 1200-talet kan man läsa om “högtidsöl” vid midsommar. Och gemene hen verkar inte ha ändrat sig sen dess. Det viktigaste är fortfarande att festen inte får dö, menar Ann Söderlund.

 

Har du missat att boka din biljett? Gör det här.

Boka rum

Boka guidad tur i vineriet

I vårt vineri kan du följa den nyplockade druvans resa till färdigt vin. Gå en guidad tur i vårt vineri och provsmaka vårt egna vin, Winery Red.

Boka nu