Vinprovningar & event

Alltid på The Winery Hotel

Yoga, Wine & Dine

Ta med dig dina vänner och följ med på en helg av välbefinnande för alla sinnen. Njut av en weekend i yogan och vinets värld!

Gör tre olika typer av yoga, upplev hur vinprovning och yoga hänger ihop, prova ekologiskt vin och njut av massor av härlig vegetarisk mat.  Det bästa av allt i perfekt balans, helt enkelt! 

Två sköna yogapass på lördagen och ett morgonyogapass på söndagen. Dessutom äter ni en god trerättersmeny och upplever en vinprovning med fokus på ekologiska viner på kvällen. Till maten serveras vin som ligger till grund för smakerna i den vegetariska menyn och blir på så sätt en upplevelse av vin och mat i perfekt kombination. 

På morgonen njuter ni av den välfyllda frukostbuffén.

Inga förkunskaper av varken yoga eller vin krävs. Yogahelgen görs i samarbete med Yogamottagningen.

Datum: 27-28 april 2019. 

Datum & tid

Lördag 27 april, kl 12:00

Pris

Från 2435:- / person i dubbelrum (300:- i enkelrumstillägg) SEK

Bokningsvillkor

Paketet gäller den 27-28 april 2019 i mån av plats och kan inte kombineras med andra erbjudanden eller paket. Debitering av ditt betal- eller kreditkort sker på plats - kreditkort krävs dock för att garantera din bokning. Bokningen är avbokningsbar fram till 7 dagar innan genomförande - annars debiteras kostnaden.

Boka rum

Boka guidad tur i vineriet

I vårt vineri kan du följa den nyplockade druvans resa till färdigt vin. Gå en guidad tur i vårt vineri och provsmaka vårt egna vin, Winery Red.

Boka nu