Torsdagar med Terreno – vårt nya vin!

Välkomna på en familjär middagsprovning. Vi provar utvalda viner från vår egen vingård i Toscana och äter en god middag tillsammans.

Varje torsdag med Terreno har ett särskilt tema och efter middagen finns möjlighet att beställa kvällens viner direkt från vingården.

Om kvällens tema:

Riserva Sillano är ett alldeles nytt Chianti Classico-vin från Terreno och den här provningen anordnas i samband med lanseringen. Druvorna plockas från ett fält som tittar ut över Grevedalen från hela 500 meters höjd över havet, nära byn Montefioralle. Druvorna är av den klassiska sorten Sangiovese som i den här jordmånen får en alldeles särskild karaktär.

Om familjen Ruhne och Terreno:

"Vi i familjen Ruhne har gjort vin i Toscana i över 30 år och delar gärna med oss av vår kunskap och erfarenhet. Vår vingård Terreno ligger intill den lilla byn Greve in Chianti i området Chianti Classico i Toscana. Vi kan idag erbjuda en rad olika hantverksviner, där innovation och tradition möts – i samma flaska." /Sofia Ruhne

Datum & tid

Torsdag 26 november, kl 18:00 - Torsdag 26 november, kl 21:00

Plats

The Winery Hotel, Rosenborgsgatan 20, Solna

Pris

650 kr

Villkor & mer information

Kostnadsfri avbokning fram till en dag innan eventet. Frågor? Kontakta Camilla på camilla.forslund@thewineryhotel.se


Boka rum

Boka guidad tur i vineriet

I vårt vineri kan du följa den nyplockade druvans resa till färdigt vin. Gå en guidad tur i vårt vineri och provsmaka vårt egna vin, Winery Red.

Läs mer & boka