Att lagra ett vin

Vad händer med ett vin när det lagras och hur påverkas det av lagring i olika typer av kärl? Här går vi in på djupet i vad som händer med vinet under lagring, varför det lagras, vilka val vinmakaren behöver göra och hur de påverkar vinets slutliga karaktär.

Genom att prova vin direkt från ekfat, ståltank och cement samt färdigt vin som legat på olika typer av lagringskärl får vi en djupare förståelse för en vinmakares hantverk. Vi ser hur de beslut som tas i lagringskällaren påverkar det slutliga resultatet.

Det här är en masterclass som är en del i programmet Winemaker for a Year. Enbart ett fåtal platser släpps till externa besökare.

Datum & tid

Lördag 7 november, kl 14:00 - Lördag 7 november, kl 16:00

Plats

The Winery Hotel, Rosenborgsgatan 20, Solna

Pris

750 kr

Villkor & mer information

Kostnadsfri avbokning fram till en dag innan eventet. Frågor? Kontakta Camilla på camilla.forslund@thewineryhotel.se


Köp biljetter

Du kan enkelt köpa dina biljetter direkt online. Välj först hur många biljetter du vill ha.


Dina uppgifter

Hit skickar vi bekräftelsen.
Vid Swishbetalning används detta nummer.

Betala med

Ange ditt presentkortsnummer som står högst upp till höger på presentkortet.

Boka rum

Boka guidad tur i vineriet

I vårt vineri kan du följa den nyplockade druvans resa till färdigt vin. Gå en guidad tur i vårt vineri och provsmaka vårt egna vin, Winery Red.

Läs mer & boka