Livesänd vinprovning - Tema: Vin till midsommar

Vin är kul och för alla - även för er som just nu sitter i karantän eller av andra anledningar inte kan eller vill lämna hemmet. Vi fortsätter därför med våra livesända vinprovningar varannan fredag. Deltagandet är kostnadsfritt och öppet för alla!

Titta, dofta, prova och ställ frågor. Om du vill var med och prova vinerna, finns listan på vintyperna nedan att köpa hem i förväg. Klicka in på vår Facebook via länken nedan och välj att få en notis när sändningen startar!

Veckans tema: Vin till midsommarmaten

Midsommar, sill och ... vin? Under den här provningen pratar vi om vilken dryck som passar bäst till midsommarmaten. Vi ger er tips på hur man kan göra sillen mer vinvänlig och svarar på frågan om det verkligen finns sillvänligt vin. Dessutom bjuder vi på våra bästa midsommarrecept. Det här vill ni inte missa!

Följ gärna nedan vin och silltips när ni planerar inför provningen. Undvik rött vin och ren inlagd sill, löksill och kryddsill - vi kommer berätta varför under provningen.

Viner och sillar


Datum & tid

Fredag 12 juni, kl 18:00 - Fredag 12 juni, kl 18:45

Plats

Där du är! Titta från datorn, mobilen eller surfplattan.

Villkor & mer information

Eventet är helt kostnadsfritt! Du behöver inte boka något - bara gå in på vår Facebook vid den utsatta tiden. Om du går in på länken nedan och väljer "Få en påminnelse" så får du en notis från Facebook när sändningen startar.


Önskar du vägledning till att hitta viner utöver det som står ovan så maila Camilla på camilla.forslund@thewineryhotel.se


Boka rum

Boka guidad tur i vineriet

I vårt vineri kan du följa den nyplockade druvans resa till färdigt vin. Gå en guidad tur i vårt vineri och provsmaka vårt egna vin, Winery Red.

Läs mer & boka