Wine Talk

Festa del Vino – möt producenterna under ett Wine Talk den 10 mars – och hör dem berätta hur de tacklar klimatförändringarna på just deras vingård

Den 10 mars under årets Festa del Vino är du välkommen att möta producenterna under ett Wine Talk. Vi kommer att tackla den stora fråga som alla vinbönder ställer sig idag: hur ska man göra för att anpassa sig till ett klimat i förändring? På plats finns vinmakare från olika delar av Italien som arbetar på hög höjd, bland annat Lazio, Toscana, Basilicata, Kampanien och Emilia Romagna, som kommer att berätta hur förutsättningarna ser ut idag i just deras region.

Vinjournalisten Åsa Johansson modererar och det kommer finnas möjlighet att ställa egna frågor direkt till producenterna. Wine Talk pågår i drygt 45 min och efteråt finns möjlighet att stanna kvar och mingla med producenterna.

Det kommer att vara en avslappnad tillställning, vi bjuder på vin, plockmat och mingel och ser fram emot en givande kväll där du får chansen att träffa vinmakarna under ett personligt möte.

Välkommen!

Datum & tid

Fredag 10 mars, kl 19:30 - Fredag 10 mars, kl 20:30

Plats

The Winery Hotel, Rosenborgsgatan 20, Solna

Pris

395 kr

Villkor & mer information

Kostnadsfri avbokning fram till sju dagar innan eventet. Frågor?
Kontakta reservations@thewineryhotel.se


Köp biljetter

Du kan enkelt köpa dina biljetter direkt online. Välj först hur många biljetter du vill ha.


Dina uppgifter

Hit skickar vi bekräftelsen.
Vid Swishbetalning används detta nummer.

Betala med

Ange ditt presentkortsnummer som står högst upp till höger på presentkortet.

Boka rum

Boka guidad tur i vineriet

I vårt vineri kan du följa den nyplockade druvans resa till färdigt vin. Gå en guidad tur i vårt vineri och provsmaka vårt egna vin, Winery Red.

Läs mer & boka