Förfest

Om showen: Alla gör det. Ibland flera gånger i veckan. Ja vi snackar så klart om förfesten. Festen som är före festen. Kanske livets mest lyckliga fest mellan dopet och begravningskaffet. 

“Temat kan ses som en metafor för oss som generation. Om vi ser förfesten som en metafor för livets ungdom och att efterfesten mest handlar om barn, karriär och 40-årskriser, så inser man ju att det hade varit roligare att stanna kvar och spela ölpong och svepa hotshots”, säger Anitha Clémence, tidigare Schulman.

“Jag som är lite mer ”seriös” och älskar att rota i den kvinnliga historien tycker att det har varit underbart att få dyka ner i tjejernas partyhistoria och ställa mig frågan, “Hur förfestade vi i grottan liksom och var kaffet 1700-talets kokain?” Jisses! Redan på 1200-talet kan man läsa om “högtidsöl” vid midsommar. Och gemene hen verkar inte ha ändrat sig sen dess. Det viktigaste är fortfarande att festen inte får dö, menar Ann Söderlund.

 

Har du missat att boka din biljett? Gör det här. Vill du beställa lite addons eller boka övernattning och middag så klickar du på Läs mer-länken nedan.

Datum & tid

Fredag 23 november, kl 18:00

Pris

Beror på vad du köper. från 85 SEK

Bokningsvillkor

Boka rum

Boka guidad tur i vineriet

I vårt vineri kan du följa den nyplockade druvans resa till färdigt vin. Gå en guidad tur i vårt vineri och provsmaka vårt egna vin, Winery Red.

Boka nu