
Vinprovning – Ett år på Terreno
Möt vinmakaren Sofia Ruhne och Terrenos önolog Giacomo Fioravanti den 13 oktober - och hör dem berätta om ett år på en vingård som som kulminerar i skörden.
Följ med in bakom kulisserna på Terreno. Hur ser ett år ut på vingården i Toscana? Hur går skörden till? Vilka redskap används och vad måste man vara uppmärksam på? Vilka är de största utmaningarna när man gör hantverksviner och hur vinner man pokalen som bästa skördearbetare?
Under denna unika och underhållande provning berättar Sofia och Giacomo om hur arbetet på Terreno ser ut under året som kulminerar i skörden. De tar oss med på en resa som sträcker sig från fält till flaska.
Vi träffas i Gallo Nero klockan 18.00, smakar två viner och får en inblick i livet på Terreno.
OBS Denna vinprovning hålls på engelska!
Välkommen!
Datum & tid
Fredag 13 oktober, kl 18:00 - Fredag 13 oktober, kl 19:30
Pris
425 kr
Terms & Conditions
Kostnadsfri avbokning fram till sju dagar innan eventet. Frågor?
Kontakta reservations@thewineryhotel.se

Vinprovningar & event
- 12 okt. Vinprovning: Utforska Bourgogne med John Sterner
- 13 okt. Skördefest på The Winery Hotel
- 13 okt. Vinprovning – Ett år på Terreno
- 10 nov. Winemakers Dinner - Kom på vinfest med vinmakarna från Montefioralle
- 17 nov. Champagneprovning
- 24 nov. Vinprovning: Djupdykning i Toscana