Att lagra vin med bubblor

Vad händer med smaken och bubblorna då mousserande viner lagras? Hur ska de förvaras för att hålla och hur vet man när det är dags att öppna flaskan? Det och mycket mer får ni lära er på den här provningen som innefattar både ungt och moget bubbel av stilarna Cava, Champagne och Metodo Classico.

Vi provar totalt sex mousserande viner och på slutet bjuds det på salta snacks.

Tips!

Lägg till vår populära sabreringsskola innan provningen. Ett glas per person från den sabrerade flaskan ingår. Pris: 300 kronor/person.

Datum & tid

Fredag 25 mars, kl 20:00 - Fredag 25 mars, kl 21:30

Plats

The Winery Hotel, Rosenborgsgatan 20, Solna

Pris

1 280 kr

Villkor & mer information

Kostnadsfri avbokning fram till sju dagar innan eventet. Frågor? Kontakta Camilla på camilla.forslund@thewineryhotel.se


Köp biljetter

Du kan enkelt köpa dina biljetter direkt online. Välj först hur många biljetter du vill ha.


Dina uppgifter

Hit skickar vi bekräftelsen.
Vid Swishbetalning används detta nummer.

Betala med

Ange ditt presentkortsnummer som står högst upp till höger på presentkortet.

Boka rum

Boka guidad tur i vineriet

I vårt vineri kan du följa den nyplockade druvans resa till färdigt vin. Gå en guidad tur i vårt vineri och provsmaka vårt egna vin, Winery Red.

Läs mer & boka