Att kombinera vin & mat

Kom och lär dig hemligheten bakom att lyckas med vin- och mat i kombination. Under en hel dag djupdyker vi i vilka smaker som är goda tillsammans, vilka som lyfter varandra och vad man bör undvika att servera till vin?

Vin och mat i kombination innefattar provning av flertalet viner och smakportioner. Programmet utgår ifrån följande fem punkter:

  • Lär känna grundsmakerna
  • Vilken roll spelar tillagningen?
  • Vikten av råvaran
  • Hur fungerar smakstegring?
  • Konsten att bygga en meny

En välsmakande och vinvänlig lunch med därtill utvalda viner serveras. Vi har även kortare pauser där kaffe/te serveras.

Anmälan

Begränsat antal platser så vänta inte för länge med att boka din plats.

Datum & tid

Lördag 13 november, kl 11:00 - Lördag 13 november, kl 16:00

Plats

The Winery Hotel, Rosenborgsgatan 20, Solna

Pris

2 800 kr

Villkor & mer information

Kostnadsfri avbokning fram till 7 dagar innan eventet. Frågor? Kontakta Camilla på camilla.forslund@thewineryhotel.se


Köp biljetter

Du kan enkelt köpa dina biljetter direkt online. Välj först hur många biljetter du vill ha.


Dina uppgifter

Hit skickar vi bekräftelsen.
Vid Swishbetalning används detta nummer.

Betala med

Ange ditt presentkortsnummer som står högst upp till höger på presentkortet.

Boka rum

Boka guidad tur i vineriet

I vårt vineri kan du följa den nyplockade druvans resa till färdigt vin. Gå en guidad tur i vårt vineri och provsmaka vårt egna vin, Winery Red.

Läs mer & boka