Ett dygn för foodies – vi samlas kring stenbordet

Se hit alla foodies! 

Ta med din mest matglada vän och upplev en njutningsfull gastronomisk resa som, om ni vill, fulländas med en övernattning hos oss på The Winery Hotel. Ett dygn för foodies är en upplevelse utöver det vanliga med en spektakulär middag kring det vackra stenbordet i restaurangen Winery Kitchen. Middagen består av sju viner och sju rätter och presenteras personligt av kockar och sommelier vid bordet. Eftersom det endast finns 20 platser tillgängliga blir dessa middagar extra trevliga och sociala.

Nästa tillfälle är den 29 mars 2019 och det går att boka med eller utan övernattning.

I restaurangen Winery Kitchen är det vinet som bestämmer – maten skapas därmed efter smakerna i vinet. Förra året nominerades Winery Kitchen till Årets Dryckesupplevelse i White Guide.

Boka med övernattning

Paketet inkluderar: 

  • Hotellrum
  • Stenbordmiddag i Winery Kitchen (7-rätters middag). 
  • Vinpaket (alkoholfritt alternativ finns)
  • Frukostbuffé 
  • Fri tillgång till gym och utomhuspool
  • Wifi

Paketet erbjuds i mån av plats och kan inte kombineras med andra erbjudanden. Avbokningsbart fram till 7 dagar innan ankomst. 


Boka utan övernattning

Om ni inte vill övernatta i samband med middagen, så går det att boka enbart middagen.

Sagt om Ett dygn för Foodies

Test: Ett Dygn för Foodies på The Winery Hotel 

"Ett dygn för foodies passar den som älskar mat och vin i kombination och vill kunna fråga om allt hela tiden utan att känna sig dum. Det passar också den som vill träffa andra mat- och dryckesintresserade människor. En av de stora höjdpunkterna med hela kvällen är hur Emma pratar om vinerna och beskriver möten med olika vinmakare. Personligt och ärligt. Supermysigt att få vara med om, plus lärorikt!" /Malin Turunen, Matmalin.se

/Malin Turunen, Matmalin.se

Ett Dygn för Foodies: Alldeles alldeles underbart!

"Vid det här laget hade alla runt stenbordet blivit tjenis med varann, stämningen var familjär, och trots att restaurangen var fullsatt kändes det som om vi satt i vår egen gastrobubbla. Att kocken, konditorn och sommelieren presenterade rätter och drycker utförligt och svarade på alla våra frågor, gjorde det än trevligare."

/Amalia Gonzales Stökkel, Dosgardenias.se

Boka rum

Boka guidad tur i vineriet

I vårt vineri kan du följa den nyplockade druvans resa till färdigt vin. Gå en guidad tur i vårt vineri och provsmaka vårt egna vin, Winery Red.

Boka nu