Julshoppingpaket SHOP & STAY

Shoppa alla dina julklappar under en hotellweekend. The Winery Hotell ligger med 10 minuters gångavstånd från Nordens största köpcenter - Mall of Scandinavia. Alla helger fram till jul erbjuder vi dig en möjlighet att slå två flugor i en smäll, och samtidigt spara pengar. Unna dig en härlig hotellvistelse och njut av mat och vin i samma veva som du får alla dina klappar avklarade. Du får ett rabatterat pris på logi och vi bjuder på ett presentkort hos oss samt ett som gäller på Mall of Scandinavia. Dessutom får du en fin shoppingpåse att lägga dina paket i. Mota julstressen i grind med en weekend som gör gott för både själ och plånbok.  

Förboka gärna middag i Winery Kitchen online i samband med din rumsbokning. Då blir du garanterad ett bord i restaurangen på en tid som passar dig och ditt sällskap.

I erbjudandet ingår:

  • Boende i dubbelrum
  • Frukostbuffé
  • Shoppingkasse innehållande ett presentkort på 100 kr på Mall of Scandinavia samt ett presentkort på 100 kr att använda i vår shop på The Winery Hotel alt valfritt ställe inom hotellet.
  • Kostnadsfritt WIFI
  • Fri tillgång till vårt gym samt den uppvärmda poolen på takterrassen.

Erbjudandet gäller i mån av plats den 16/11, 17/11, 23/11, 24/11, 7/12, 8/12, 14/12, 15/12, samt under perioden 19-30 december i mån av plats. Bokningen reserveras med ett kreditkort men betalas vid ankomst. Erbjudandet  kan inte kombineras med andra erbjudanden.


Boka rum

Boka guidad tur i vineriet

I vårt vineri kan du följa den nyplockade druvans resa till färdigt vin. Gå en guidad tur i vårt vineri och provsmaka vårt egna vin, Winery Red.

Boka nu