Fira jul på hotell

Vi är många som tycker att det är svårt att få ihop julfirandet i år. Nu erbjuds därför möjligheten att samla familjen hos oss. Med det här paketet kan ni alla checka in i olika rum, äta middag vid ett bord dukat med distans och sedan avsluta i lugn och ro i vår stora och luftiga lobby.

NB: Vi följer rådande restriktioner för att ni tryggt och säkert ska kunna njuta av en härlig vistelse tillsammans. Gästantalet är begränsat och servering sker vid borden, väl separerade från varandra. Läs mer om hur vi arbetar förebyggande mot spridningen av Corona här.

Ingår i paketet

  • Övernattning
  • Italiensk trerättersmiddag med tillhörande vinpaket.*
  • Sen utcheckning på juldagen, 14.00
  • Tillgång till takterrass, pool och gym
  • Frukost
  • Fri parkering

*Paketet inkluderar middag och vinpaket endast för vuxna, barn upp till 17 år beställer och betalar maten på plats. För korrekt hantering av er bokning ber vi er som reser med barn över 13 år att kontakta oss på reservations@thewineryhotel.se. Vegetariskt alternativ finns.

Pris

Priset varierar beroende på val av rumstyp och startar på 1375 kronor per person i dubbelrum.

Välj mellan två olika måltidstider

Viken tid passar det er bäst att äta? Välj mellan två olika tider.

14.00-16.30 (med det här alternativet får ni även tidig incheckning, från klockan 13.00)

eller

17.00-19.30

Har ni särskilda önskemål eller allergier kontakta oss på terrenodeli@thewineryhotel.se.

Paketet är bokningsbart den 24 december 2020 och avbokningsbart utan kostnad fram till 24 timmar före ankomst. Det gäller i mån av plats och kan inte kombineras med andra erbjudanden.

Boka rum

Boka guidad tur i vineriet

I vårt vineri kan du följa den nyplockade druvans resa till färdigt vin. Gå en guidad tur i vårt vineri och provsmaka vårt egna vin, Winery Red.

Läs mer & boka