FRNDCATION - specialpaket för dig och dina vänner

Tänk dig en hotellweekend tillsammans med alla de personer du helst av allt vill umgås med just nu. Ni njuter av mat, vin, bad i poolen och intressanta aktiviteter samtidigt som ni tar igen missad tid tillsammans.

Kanske är det dina vänner (och dina vänners vänner), dina följare på Instagram eller dina gamla klasskompisar från gymnasiet som du vill ge en chans att träffas under en festlig hotellweekend.

Vi ger dig nu möjligheten att kunna erbjuda dina vänner/följare/föreningsmedlemmar/gamla klasskompisar, you name it, en hotellweekend till ett extra förmånligt pris. Ju fler ni blir desto bättre för er alla och, det bästa av allt, du som tar initiativet kan få bo gratis (!).

Ta chansen att samla din grupp för en oförglömlig upplevelse tillsammans.

Kontakta oss

Jag är intresserad av att arrangera en egen Frndcation. Specificera önskemål på datum och innehåll (ex boende, middag, vinaktivitet, yoga etc) så lovar vi återkomma med ett prisförslag på upplägg.
Boka rum

Boka guidad tur i vineriet

I vårt vineri kan du följa den nyplockade druvans resa till färdigt vin. Gå en guidad tur i vårt vineri och provsmaka vårt egna vin, Winery Red.

Boka nu