Dagrum

Nu har du möjlighet att njuta av vinterbad på vår takterrass även om du inte bor över natten hos oss. Vi har nu dessutom höjt temperaturen i poolen så att den är 30 grader hela året runt. Boka ett dagrum i ett av våra Superiorrum för 2 personer för 600 kr. Erbjuds endast om det finns rum tillgängliga - vi släpper på nya datum allteftersom beroende på bokningsläge.

I paketet ingår

  • Superiorrum (över dagen - mellan kl 11-21. OBS! ej övernattning)
  • Badrockar
  • Tofflor  

Erbjudandet erbjuds i mån av plats. Rummet är tillgängligt från klockan 11.00 och utcheckning sker senast kl 21. Önskar man sen spontant bo kvar på kvällen går detta att lösa för en tilläggskostnad på 700 kr och då ingår dessutom vår frukost för 2 personer.

OBS! Max 3 barn (upp till 15 år) får följa med utan extra kostnad. Det ingår dock inga extra badrockar, tofflor etc.Erbjudandet gäller i mån av plats. Betalning sker vid ankomst. Erbjudandet gäller under vinter 2019 och kan inte kombineras med andra erbjudanden.

@thewineryhotel

Boka rum

Boka guidad tur i vineriet

I vårt vineri kan du följa den nyplockade druvans resa till färdigt vin. Gå en guidad tur i vårt vineri och provsmaka vårt egna vin, Winery Red.

Boka nu