Nyheter

Se VM-matcherna på stans bästa rooftop

- Spännande fotboll, goda viner och skön stämning

The Winery Hotel visar alla matcherna i damernas VM i sommar. Kom och njut av spännande fotboll, goda viner och skön stämning på Winery Rooftop Terrace i Solna.

– Vi återupprepar succén från förra årets fotbolls-VM som blev en folkfest på vårt härliga tak, berättar Jan Söder på The WInery Hotel.

Han berättar att baren är öppen för hotellgäster, grannar och alla som vill njuta av spännande fotboll.

– Alla, inte endast boende på hotellet, är välkomna att komma upp på hotellets tak för att njuta av gott vin och kanske något tilltugg till helgens matcher.

The Winery Hotels takterass har hyllats i flera internationella tidskrifter den senaste tiden såsom både Forbes och Vogue. Något som ökat tillströmningen av nyfikna besökare från hela landet och världen. Här serveras vin från den egna tillverkningen på hotellet, från den egna vingården i Toscana samt från intressanta kvalitetsproducenter från övriga delar av världen. Till dessa serveras bland annat pizza, ost och chark.

– Alla hotellgäster kan ta sig ett dopp i poolen i reklampauserna och det går även att hyra ett rum för dagen, om man inte vill stanna över natten såklart!

Sommaren på Winery Rooftop Terrace

I sommar kryddas stämningen med gungande soul och skön funk under fredagarnas Winery Soul Sessions med DJ's och inslag av livemusik. Dessutom firar vi lite extra under Pride samt visas alla matcher under fotbolls-VM - se mer i vårt kalendarium.

Text: Sarah Djerf
Publicerat: 4 juni, 2019
Uppdaterad: 21 augusti, 2019

Sarah Djerf

Boka rum

Boka guidad tur i vineriet

I vårt vineri kan du följa den nyplockade druvans resa till färdigt vin. Gå en guidad tur i vårt vineri och provsmaka vårt egna vin, Winery Red.

Läs mer & boka