Nyheter

Pop-Up Bröllop

Tillsammans med eventstudion Atelier M&K, arrangeras pop-up vigslar den 18 maj, på The Winery Hotel! Upp till åtta par ges möjligheten att gifta sig under pop-up vigseln som har känslan av ett fullskaligt bröllop i ett intimt format.En pop-up vigsel är den perfekta lösningen för det moderna paret som vill gifta sig under en personligt utformad stund, utan att behöva planera, sköta logistik eller ta för många beslut. Vackert och tidlöst möter modernt och maximalistiskt - detaljerna utformas så att det känns personligt för varje enskilt par och ingen vigsel blir den andra lik!

Respektive vigsel äger rum under 75 minuter där det ingår:
- Exklusivt och vackert dekorerad vigselplats
- Vigselförrättare och två vittnen
- Personlig brudbukett och corsage
- Bröllopskoordinator som guidar och rådgiver
- Två glas alkoholfritt bubbel
- Lättare mingel
- Bröllopsfotograf
- 40 högupplösta bilder från respektive look, ceremoni, porträtt och familjefotografering
- Möjlighet att bjuda in gäster
- Flertalet tilläggstjänster

Ni sätter givetvis själva er personliga stil inför er dag. Behöver ni lite inspiration på vägen kommer här vår färgglada Moodboard.
Orden för denna pop-up är modernt, ombonat och färgglatt!


Citat från tidigare par

“En pop-up vigsel var det perfekta alternativet för oss som hade planerat en stor bröllopsfest men som blev tvungna att skjuta upp pga covid-19.

Det var en dröm att få gifta sig i en vacker miljö, bara jag & min livskamrat. Så vackert & bra arrangerat av alla inblandade. Fick snabb återkoppling kontinuerligt & blev väl omhändertagna på vår stora dag. Stort Tack! Kan verkligen rekommendera konceptet.”

- Klara, brud under pop-up vigsel maj 2020

“Min man och jag gifte oss i augusti 2021 och en stor del av det är tack vare Atelier M&K och den vackra möjligheten att göra det under en pop-up vigsel på en spektakulär plats. På grund av pandemin planerade och ställde vi in tre olika bröllop, då inget av dem kändes rätt, förrän vi fick höra om Atelier M&K:s förslag som vi till slut bestämde oss för.

De fick oss att känna oss trygga och vägledda under planeringen av vårt internationella bröllop, och vi rekommenderar dem gärna till alla som behöver en hjälpande hand i planeringen av sitt bröllop.”

- Simone, brud under pop-up vigsel augusti 2021

Nu har ni möjligheten att gifta er under en underbart vacker ceremoni, njuta av stunden bara ni två eller med era nära och erhålla fantastiska foton att minnas dagen med. Allt utan massa jobb, stress eller oro.

Att gifta sig på en vingård är mångas dröm. På The Winery Hotel blir den verklighet.
Ett Pop-up bröllop kan med fördel kombineras med förslagsvis sommelierledd vinprovning och god middag med din käreste kvällen innan den stora dagen eller som en förlängning av bröllopet. Ett varmt dopp i den uppvärmda poolen på taket överseende Brunnsviken och en god natts sömn kan också vara fin start på denna upplevelse. Hör av er med tankar och funderingar så skräddarsyr vi er dag tillsammans!

Om Atelier M&K

Atelier M&K som drivs av Madeleine Olsson Isacsson och Karolina Wahlman, är en inhouse eventstudio med planering, koordinering, florist och stylist.

De anordnar exklusiva pop-up vigslar och färdiga konceptbröllop, hjälper bröllopslokaler förbättra sina arbetsprocesser samt driver det största nätverket för leverantörer inom bröllopsbranschen i Skandinavien, Bröllopskollegor.

info@byateliermk.com
@byateliermk

Text: Tamara Sundstedt
Publicerat: 13 december, 2022
Uppdaterad: 29 mars, 2023

Tamara Sundstedt

Boka rum

Boka guidad tur i vineriet

I vårt vineri kan du följa den nyplockade druvans resa till färdigt vin. Gå en guidad tur i vårt vineri och provsmaka vårt egna vin, Winery Red.

Läs mer & boka