Nyheter

Avkopplande massage

- avspänd kropp och lugn i sinnet

Ta en njutningsfull massage under din vistelse på The Winery Hotel. I sommar erbjuder vi våra besökare flertalet olika typer av massage med fokus på välmående och inre stillhet.

Börja semestern avspänd och med lugn i sinnet! Nu kan ni toppa ert besök hos oss med en massage. Vi erbjuder fyra olika behandlingar som kan bokas varje fredag och lördag mellan klockan 10.00 och 16.30 under perioden 18 juni till 15 augusti. Tänk på att bokning måste ske med minst 48 h varsel.

Alla behandlingar erbjuds i samarbete med Yogamottagningen med mångårig erfarenhet av yoga, ayurveda och massage.

Följande är exempel på de olika massage-typer som erbjuds.

Ayurvedisk huvud- och ansiktsmassage

Ayurvedisk huvud- och ansiktsmassage är en traditionell form av indisk oljemassage som är specialiserad för ansikte, huvud, nacke och skuldror. Den ger en behaglig avslappning i hela kroppen. Spända muskler mjuknar och massagen ger en inre stillhet.

Yogisk Chakraflödesmassage

Yogisk Chakraflödesmassage är en kraftfull och energigivande massage som påverkar hela människan, både till kropp och själ, fysiskt, känslomässigt och mentalt. Massagen stimulerar och balanserar energiflödena i kroppen och ger kraft och energi.

Taktil massage

Taktil massage är en mjuk omslutande beröringsmassage som med varsamma strykningar stimulerar beröringssinnet anpassat efter varje individs behov. Massagen ges med en lugn rytm som ger en ökad utsöndring av lugn- och rohormonet oxytocin, vilket ger en känsla av avspänning i kroppen och ett lugn i sinnet.

Friskvårdsmassage

Friskvårdsmassage är både förebyggande och behandlande vid muskelspänningar och stelhet. Den ökar blodcirkulationen och löser upp spänningar i kroppen. Under massagen frigörs dessutom det rogivande hormonet oxytocin i kroppen vilket ger en känsla av lugn både fysiskt och mentalt.

Vissa är 25 andra 50 minuter. Är ni två personer som vill ha varsin 25 minuters-massage går det bra att boka 50 minuter till er båda. Mer information följer i nästa steg.

NB: Tänk på att bokning måste ske med minst 48 h varsel. Samma gäller avbokning, därefter debiteras kostnaden till 100%. Betalning sker på plats.

Text: Sarah Djerf
Publicerat: 10 juni, 2021
Uppdaterad: 21 juni, 2021

Sarah Djerf

Boka rum

Boka guidad tur i vineriet

I vårt vineri kan du följa den nyplockade druvans resa till färdigt vin. Gå en guidad tur i vårt vineri och provsmaka vårt egna vin, Winery Red.

Läs mer & boka