Nyheter

Bli vinmakare för ett år

- nytt upplevelsepaket

Winemaker for a Year är ett nytt upplevelsepaket hos oss där deltagarna följer framställningen av ett vin, på mycket nära håll. Programmet sträcker sig över ett drygt år och kulminerar i en låda av det egna vinet.

Winemaker for a Year är ett nytt upplevelsepaket på The Winery Hotel där deltagarna följer framställningen av ett vin, på mycket nära håll. Programmet sträcker sig över hela vinframställningen på ett drygt år och ger inblick i och förståelse för hantverket vinmakeri.

Genom regelbundna provningar och workshops samt tillgång till hotellets vineri under hela perioden, får deltagarna en mycket lärorik och djupdykande upplevelse. Vad sägs till exempel om provning av vin direkt från fat och en masterclass i blending?

I kursavgiften ingår dessutom 12 flaskor av det egna vinet. Ett hantverksvin i liten skala framställt på ekologiska druvor från The Winery Hotel's vingård Terreno i Chianti Classico-området i Toscana.

Programmet erbjuds till ett begränsat antal personer. Läs mer och boka.

Text: Sarah Djerf
Publicerat: 24 augusti, 2020
Uppdaterad: 25 augusti, 2020

Sarah Djerf

Boka rum

Boka guidad tur i vineriet

I vårt vineri kan du följa den nyplockade druvans resa till färdigt vin. Gå en guidad tur i vårt vineri och provsmaka vårt egna vin, Winery Red.

Läs mer & boka