Blogg

Fira Pride med oss!

​- vinprovning i regnbågens färger, DJ och färgsprakande dansare

Letar du efter det perfekta boendet i Stockholm under Pride? Vad sägs om ett hotell som gör sitt eget vin och har en rooftop med pool? I år står dessutom en vinprovning i regnbågens alla färger och färgsprakande dansare på programmet.

The Winery Hotel är ett populärt val bland Pride-besökare. Dels för det goda vinet, designen och den avkopplande stämningen på hotellets rooftop men här anordnas varje år även roliga aktiviteter.

– I år har vi en provning av vin i regnbågens alla färger för att fira allas rätt till kärlek, på taket spelas livemusik och färgglada dansare kryddar stämningen till sent på kvällen, berättar Sarah Djerf, vingårdsarbetare och marknadschef på The Winery Hotel.

Utöver de ovan nämnda aktiviteterna finns även möjligheten att gå en guidad tur i hotellets eget vineri och lära sig om hur ett vin blir till. I den italienska trattorian serveras dessutom pizza, pasta, charkuterier och ostar till italienskt vin från egen produktion både i Stockholm och på den egna gården Terreno i Toscana.

– Pride är en viktig fest och det brukar bli en väldigt härlig stämning hos oss den här helgen, säger Sarah Djerf.

Program

Fredagen den 2 augusti 2019


15.00-17.00 Regnbågsprovning
Rött, vitt, orange eller rosa - olika men lika bra! Kom och prova vin i regnbågens alla färger och lär er mer om vad färgen har för betydelse för vinets karaktär.
Läs mer och boka

15.00 - 20.00 Winery Soul Sessions med färgsprakande dansare
Njut av skön musik på hotellets rooftop med DJ Carlos Norlén. Dessutom kryddas stämningen med glädjespridande underhållning i fin Pride-anda.

Boka ditt boende här

Baren på Winery Rooftop Terrace är öppen för alla att besöka. För de som inte bor på hotellet men ändå vill njuta av ett dopp i poolen finns möjligheten att boka ett rum för dagen. Då ingår tillgång till poolen och rummet mellan klockan 11.00 - 21.00 samt badrock och tofflor.

Text: Sarah Djerf
Publicerat: 15 juli, 2019
Uppdaterad: 21 augusti, 2019

Sarah Djerf

Boka rum

Boka guidad tur i vineriet

I vårt vineri kan du följa den nyplockade druvans resa till färdigt vin. Gå en guidad tur i vårt vineri och provsmaka vårt egna vin, Winery Red.

Läs mer & boka