Blogg

Alla Hjärtans Dag

- fira den på romantiskt hotell

Ta med din älskling på ett vinäventyr på Alla Hjärtans Dag i år! Njut av gott vin, en romantisk middag och övernattning i sköna hotellsängar.

The Winery Hotel har flera gånger utsetts till ett av Sveriges mest romantiska hotell. Kanske är det atmosfären som genomsyras av hantverket i det egna vineriet som skapar kärleksmagi. Kryddat med goda smaker i både glaset och på tallriken samt fluffiga hotellsängar, kan det inte bli fel. Det är, helt enkelt, den perfekta destinationen att åka till tillsammans med den du tycker allra mest om.

Välj att komma och bo på tisdagen den 14 februari!

Ta med din älskling och njut av en romantisk middag tillsammans. Tisdagen den 14 februari serverar vi en fyrarättersmeny som skapats med kärlek i sinnet. I glasen hälls goda viner i perfekt kombination till smakerna på tallriken. Viva l'amore!

Se vår alla hjärtans dag meny

Kan ni inte komma iväg just på San Valentino, köp ett presentkort till någon du tycker om och ge bort en upplevelse att se fram emot.

Fira på Italienskt vis

Kom och njut av en italiensk söndagsmåltid i kärlekens tecken den 13 februari. Vår restaurang Gallo Nero hålls då öppen mellan 14.00 - 21.00.

Här bokar man inte bord utan tittar förbi när andan faller på, spontant såsom i Italien.

Läs mer om Gallo nero
Text: Tamara Sundstedt
Publicerat: 12 januari, 2022
Uppdaterad: 11 februari, 2023

Tamara Sundstedt

Boka rum

Boka guidad tur i vineriet

I vårt vineri kan du följa den nyplockade druvans resa till färdigt vin. Gå en guidad tur i vårt vineri och provsmaka vårt egna vin, Winery Red.

Läs mer & boka