Blogg

Alla Hjärtans Dag

- fira den på romantiskt hotell

Ta med din älskling på ett vinäventyr på Alla Hjärtans Dag i år! Njut av gott vin, en romantisk middag och övernattning i sköna hotellsängar.

The Winery Hotel har flera gånger utsetts till ett av Sveriges mest romantiska hotell. Kanske är det atmosfären som genomsyras av hantverket i det egna vineriet som skapar kärleksmagi. Kryddat med goda smaker i både glaset och på tallriken samt fluffiga hotellsängar, kan det inte bli fel. Det är, helt enkelt, den perfekta destinationen att åka till tillsammans med den du tycker allra mest om.

Välj att komma och bo på lördagen den 13 februari eller söndagen den 14 februari och sov kvar till på måndagen tillsammans innan ni går in i en ny vecka.

Med paketet Taste of Terreno ingår boende, en trerätters kärleksmiddag med tillhörande viner från vår vingård Terreno i Toscana, tillgång till takpool, gym samt vår populära hotellfrukost.

Kan ni inte komma iväg just på San Valentino, köp ett presentkort till någon du tycker om och ge bort en upplevelse att se fram emot.

Bubbelprovning & kärleksquiz

Krydda er vistelse med en provning av olika typer av bubbelvin eller sätt era kunskaper på prov med ett quiz om vin och mat.

Lördagen den 13 februari "Bubbel i fyra tappningar"

Söndagen den 14 februari "Quiz om vin, mat & kärlek"

Se alla event och boka er plats
Text: Sarah Djerf
Publicerat: 15 januari, 2021
Uppdaterad: 25 januari, 2021

Sarah Djerf

Boka rum

Boka guidad tur i vineriet

I vårt vineri kan du följa den nyplockade druvans resa till färdigt vin. Gå en guidad tur i vårt vineri och provsmaka vårt egna vin, Winery Red.

Läs mer & boka