Vinoteket

Vinoteket är skapat för vinälskare av vinälskare. Med utvalda viner från vår egen vingård Terreno och viner från vinregioner runt om i världen hoppas vi att du också ska finna din favorit. Förutom egen import från de förnämsta vinhusen kommer vårt egna vineri utveckla ett helt nytt vin.

Hotellets erfarna sommelierer guidar er till både nya smakupplevelser och vinbekantskaper. Samtidigt som Vinoteket erbjuder något utöver det vanliga för alla gäster så skapar vi också en arena för världens vinmakare. Inte nog med att vinbaren blir en av Sveriges största med kvalitetsviner från hela världen, utan här ska också producenter och importörer kunna presentera sina utbud.

upptäck nya viner i våra vinomater

I vinomaterna i vårt Vinoteket har du möjlighet att upptäcka nya viner och provsmaka exklusiva viner som du annars kanske inte hade haft tillgång till. Köp ett kort och ladda med valfritt belopp i receptionen, Vinoteket eller online. Därefter har du tillgång till alla de viner som finns i displayerna. Välj mellan ett litet provsmak, ett halvt eller ett helt glas. Om kortet tar slut kan du enkelt ladda det igen och blir det pengar kvar på kortet så tar du med det nästa gång du besöker oss och fortsätter använda det då.

KÖP ETT VINOMATKORT ONLINE

Öppettider

För aktuella öppettider klicka här

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Bli först att få ta del av erbjudanden och andra nyheter från oss

Intresserad av
Jag tillåter att The Winery Hotel använder och sparar mina personuppgifter i syfte att skicka information om företagets verksamhet.

Boka rum

Boka guidad tur i vineriet

I vårt vineri kan du följa den nyplockade druvans resa till färdigt vin. Gå en guidad tur i vårt vineri och provsmaka vårt egna vin, Winery Red.

Boka nu