Din semester i Stockholm kan ta dig till Italien!

Funderar ni på semester i Stockholm i sommar? Att bo hos oss innebär att ni både har nära till natur och bad i Hagaparken resp Brunnsviken, utan att för den delen vara långt borta från citypulsen. Ni kan också njuta på vår takterrass, ta ett bad i poolen och sippa på ett glas rosé i solen. Oavsett vad ni väljer att göra kan en sommarsemester hos oss nu ge chans till en fortsatt semester i Italien.

Boka en vistelse på The Winery Hotel via vår hemsida så får du rabatt på boende på vår vingård nere i Toscana.

Boka 1 natt - få 10% rabatt (gäller boende på Terreno)
Boka 2 nätter - få 20% rabatt
Boka 3 nätter - få 30% rabatt

Bokar du minst 2 nätter hos oss, kan du dessutom VINNA en 3-dagarsvistelse för 4 personer på Terrenos vingård. Det går självklart att förlänga vistelsen genom att boka ytterligare dagar själv.

Erbjudandet gäller oavsett vilken rumstyp eller vilket paket du bokar via vår hemsida.


HUR VINNER DU VISTELSEN PÅ TERRENO?

1. Gilla The Winery Hotel (@thewineryhotel) och Terreno Vino (@terrenovino) på Facebook och/eller Instagram

2. Lägg upp valfri sommarbild (eller dela någon bild du hittar via The Winery Hotel eller Terreno Vino) på Instagram eller Facebook.

3. Motivera varför du vill vinna en vistelse i Italien och tagga de personer du skulle ta med dig till Toscana (har de inte Facebook/Instagram så räcker det att du skriver deras namn)

4. Skriv hashtag #TerrenoSommar så att vi hittar ditt tävlingsbidrag. Tagga gärna @thewineryhotel och @terrenovino i inlägget.


TÄVLINGSREGLER
Kampanjen pågår under sommaren och gäller bokningar gjorda innan den 1 augusti 2017.

Vinsten gäller boende på Terreno för 4 personer under 3 dagar (resa ingår inte). Bokning sker i mån av plats och vinsten måste utnyttjas senast 31 juli 2018. Det går inte att byta in vinsten mot pengar.

Vinnare utses av en jury bestående av personer från The Winery Hotel och Terreno Vino, och information publiceras via Facebook och Instagram senast den 15 augusti 2017.

Presentkorten för rabatt på boende på Terreno som erbjuds för resp natt som bokas på The Winery Hotel ges ut på plats på hotellet i samband med ert boende hos oss.

Boka rum

Boka guidad tur i vineriet

I vårt vineri kan du följa den nyplockade druvans resa till färdigt vin. Gå en guidad tur i vårt vineri och provsmaka vårt egna vin, Winery Red.

Boka nu