Om The Winery Hotel

The Winery Hotel är världens första hotell med ett urbant vineri i samma byggnad. Med egen vintillverkning på hotellet skapas ett helt nytt sätt att bo, njuta och mötas med vinet i fokus.

Den gemensamma passionen för vin sammanförde hotellfamiljen Söder med vinfamiljen Ruhne att skapa The Winery Hotel. Den här passionen vill ägarna dela med sig av till sina gäster.

Som gäst kan du förvänta sig upplevelser utöver det vanliga. Förutom egen import från de förnämsta vinhusen kommer även vårt eget vineri utveckla ett helt nytt vin. Som gäst har du möjlighet att följa druvans väg från fat till flaska. Vi skapar en unik mötesplats för alla vinintresserade.

För att skapa rätt atmosfär ska hela miljön andas att här är det vinet som är grunden. Redan exteriörens industriprägel anknyter till en vingård med anor och i det inre genomsyras hotellets öppna delar helt av vintänket. Gästerna möts direkt av ekfaten där det egna vinet ligger för att mogna, bakom glasväggen syns också de stålblanka vincisternerna. Naturligt, närodlat och nytänk ska prägla köket som ska ge relief åt vinet. Menyerna ska präglas av säsong och gästande vinproducenter. En italiensk vinvecka ger naturligtvis utslag även på menyn. Våra erfarna sommelierer kommer att guida gästerna till både nya smakupplevelser och vinbekantskaper.

Vi är väldigt glada och stolta över att välkomna er till The Winery Hotel!

Boka rum

Boka guidad tur i vineriet

I vårt vineri kan du följa den nyplockade druvans resa till färdigt vin. Gå en guidad tur i vårt vineri och provsmaka vårt egna vin, Winery Red.

Boka nu