Om The Winery Hotel

The Winery Hotel är världens första hotell med ett urbant vineri i samma byggnad. Med egen vintillverkning på hotellet skapades ett helt nytt sätt att bo, njuta och mötas med vinet i fokus.

Den gemensamma passionen för vin sammanförde hotellfamiljen Söder med vinfamiljen Ruhne att skapa The Winery Hotel. Det här engagemanget delar ägarna med sig av till dig som gäst.

Som gäst kan du förvänta sig upplevelser utöver det vanliga. Förutom viner från vår egen vingård i Toscana har vi även vårt eget vineri där vi även tillverkar ett eget vin. Som gäst har du möjlighet att följa druvans väg från fat till flaska. Vi har skapat en unik mötesplats för alla vinintresserade.

För att skapa rätt atmosfär andas hela miljön att här är det vinet som är grunden. Exteriörens industriprägel kontrasteras med det inre som genomsyras av vintänket. Brooklyn möter Toscana. Du möts direkt av ekfaten där det egna vinet ligger för att mogna, bakom glasväggen syns också de stålblanka vincisternerna. Naturligt, närodlat och nytänk präglar köket som ger relief åt vinet. Menyerna ändras efter säsong och gästande vinproducenter. En italiensk vinvecka ger naturligtvis utslag även på menyn. Våra erfarna sommelierer guidar dig till både nya smakupplevelser och vinbekantskaper.

Vi är väldigt glada och stolta över att välkomna dig till The Winery Hotel!

/Familjen Söder och familjen Ruhne

Boka rum

Boka guidad tur i vineriet

I vårt vineri kan du följa den nyplockade druvans resa till färdigt vin. Gå en guidad tur i vårt vineri och provsmaka vårt egna vin, Winery Red.

Boka nu