Gästspel: Pop-up av Restaurang ROT

Ta chansen att uppleva en riktig matupplevelse tillsammans med gotländska Restaurang Rot och den toscanska vingården Terreno. Förbered dig på en kväll med gemenskap i fokus.

Efter ett fantastiskt gästspel på vår toscanska vingård Terreno i september kommer nu Luqaz Ottosson från Restaurang Rot till The Winery Hotel och öppnar en pop-up krog under tre kvällar.

En middag med Luqaz på Rot är personlig, med gemenskap i fokus. Runt ett enda stort bord väcks intressanta samtal och över en middag lär vi känna varandra. Luqaz tar med sig väl utvalda lokala råvaror från Gotland som ackompanjeras av viner från Terreno.

Om Restaurang Rot

Den 10 juli i år öppnade Luqaz Ottosson Restaurang Rot i Norrlanda på östra Gotland. Här ligger det stort fokus på nära samarbeten med bönder och hantverkare. Kanske allra främst med glasblåsaren Jennie som driver glasstudion Big Pink som Rot numera delar lokal med.

Luqaz har tidigare vunnit titlar som Årets unga kock, Årets ekokock och Årets framtidslöfte. 

Sofia Ruhne från Terreno har gjort provningar och middagar tillsammans med Luqaz under det senaste året, bland annat Mat på Glas tillsammans med glasblåsaren Jennie Olofsson på Big Pink.

Varmt välkomna till oss!

Datum & tid

Torsdag 25 januari, kl 18:00

Pris

1300 SEK

Bokningsvillkor

  •  Pop-up krogen erbjuds enbart mellan den 25-27 januari 2018.
  • Samling inför middagen sker i Vineriet
  • Om du har några allergier, vänligen kontakta Camilla.forslund@thewineryhotel.se
  • Önskas övernattning i anslutning till middagen erbjuds boende med 25% rabatt.

Boka rum

Boka guidad tur i vineriet

I vårt vineri kan du följa den nyplockade druvans resa till färdigt vin. Gå en guidad tur i vårt vineri och provsmaka vårt egna vin, Winery Red.

Boka nu