Learn to combine spicy & wine

Learn to combine spicy & wine

-bli en mästare på att kombinera vin med kryddstark mat

 Har du också varit med om hur favoritvinet plötsligt inte alls smakar gott när du serverar det till kryddstark mat? Många är vi som älskar kryddor, asiatiska och latinamerikanska smaker men har svårt att veta vilket vin som ska serveras till. 

Camilla är sommelier på The Winery Hotel och hon vet exakt hur du ska tänka för att undvika missar där vinets smak helt försvinner eller får en obehaglig metallisk ton. Under en kväll delar hon med sig av alla sina tips och tricks på hur du bäst serverar vin till olika kryddstarka rätter – både vitt och rött. 

Vinprovningen börjar med en tur i vårt vineri – som nu är i full aktivitet– och sedan går vi tillsammans till provningsrummet. Först går vi igenom vinerna var för sig för att sedan prova dem tillsammans med fem olika kryddstarka smakbitar.

Vi smakar, experimenterar, diskuterar och inga frågor är för dumma för att ställa. Målet är att ingen ska lämna provningen utan att veta hur man bäst kombinerar kryddstarka rätter med vin.

Boka din plats till denna kryddstarka kväll redan nu då antalet platser är begränsat.

Datum & tid

Fredag 17 november, kl 18:00

Pris

550 SEK

Bokningsvillkor

  • I priset ingår en 2 timmars provning 
  • Smakbitar som matchar vinet
  • Visning i vineriet
  • Betalning sker vid bokningstillfället. 
  • Avbokning måste ske senast 7 dagar innan, kontakta Sarah Heine

Boka rum

Boka guidad tur i vineriet

I vårt vineri kan du följa den nyplockade druvans resa till färdigt vin. Gå en guidad tur i vårt vineri och provsmaka vårt egna vin, Winery Red.

Boka nu